به گزارش سایت خبری پُرسون، مارکو روبیو شامگاه یکشنبه به خبرنگاران گفت: مذاکرات در ژنو ادامه دارد و فکر میکنم پیشرفت خوبی داشتهایم. او افزود: ما احتمالا پربارترین و معنادارترین جلسه را تاکنون در کل این فرآیند داشتهایم.
اوکراین: تعامل سازنده با آمریکا
رستم اومروف، وزیر دفاع اوکراین، اظهار کرد: اگرچه نسخه فعلی سند در مرحله نهایی تصویب است، اما منعکسکننده اکثر اولویتهای کلیدی اوکراین است. ما از تعامل سازنده با ایالات متحده و توجه آنها به نظرات ما بسیار سپاسگزاریم.
یرماک: اولین دیدار بسیار سازنده بود
آندری یرماک، رئیس دفتر ریاستجمهوری اوکراین و سرپرست تیم مذاکرهکننده، اعلام کرد: ما اولین دیدار بسیار سازندهای با هیات محترم آمریکایی داشتیم. پیشرفت خوبی حاصل شده و به سمت صلحی عادلانه و پایدار پیش میرویم.
ادامه مذاکرات با مشارکت اروپاییها
یرماک افزود جلسه دوم مذاکرات به زودی برگزار خواهد شد و در آن بر روی پیشنهادهای مشترک با مشارکت شرکای اروپایی اوکراین کار ادامه خواهد یافت.
منبع: خبر فوری