به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بازیکنان تیم ملی با حضور در مجموعه پک و انجام نرمشهای ۱۵ دقیقهای، بدنهای خود را برای تمرین در زمین چمن آماده کردند.
مرور تاکتیکها و بازی تحت فشار
با ورود به زمین، تمرینات تاکتیکی آغاز شد. بخش نخست تمرین شامل حمله به دروازه حریف با پاسهای زیگزاگی و تکضرب در قالب چهار تیم بود و سپس بازی تحت فشار در فضاهای محدود دنبال شد. گالیاردی، عضو تازهوارد کادر فنی، بخشهای مختلف تمرین را با دقت زیر نظر داشت و در مقاطعی با دیگر مربیان گفتوگو کرد.
نکات فنی و انگیزه ملیپوشان
امیر قلعهنویی سرمربی تیم ملی نیز عملکرد بازیکنان را زیر نظر گرفت و نکات فنی لازم را به آنها گوشزد کرد. ملیپوشان با انگیزه و انرژی بیشتری تمرین کردند، پس از حضور روحیهبخش رئیسجمهور در تمرین روز گذشته.
تمرین اختصاصی دروازهبانان
دروازهبانها شامل بیرانوند، حسینی، اخباری و نیازمند زیر نظر آلین دینکا، مربی دروازهبانان، تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند.
تمرین تاکتیکی ویژه کیپوِرد
در بخش پایانی، بازیکنان در دو تیم آبی و مشکی تقسیم شدند و با تمرکز بر نقاط ضعف و قوت کیپوِرد، کارهای ترکیبی در حمله و دفاع تیمی و ضدحمله را مرور کردند. با اضافه شدن دو دروازهبان دیگر، بازی درونتیمی انجام شد.
برنامه اعزام به امارات
پس از لغو سفر به کیپوِرد به دلیل عدم صدور روادید، فدراسیون فوتبال در تلاش است تا تیم ملی فردا عازم امارات شود.
منبع: تسنیم