به گزارش سایت خبری پُرسون، بورس روز دوشنبه با فشار عرضه شدید شروع شد و بسیاری از نمادها در صف فروش باز شدند. در ادامه بازار، شاهد جمعآوری بخشی از صفها و افزایش حجم معاملات بودیم، اما شاخص کل همچنان با کاهش ۳۷ هزار واحدی به سه میلیون و ۱۱۴ هزار واحد رسید. ارزش معاملات خرد حدود ۱۲.۷ همت و حجم معاملات بالغ بر ۳۶.۵ میلیارد برگه سهم گزارش شد.
خروج نقدینگی حقیقی
سرمایهگذاران حقیقی در این روز حدود هزار و ۴۲ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند. کارشناسان معتقدند این رفتار نشاندهنده تردید سرمایهگذاران و تمایل به داراییهای کمریسک است، زیرا همزمان با خروج از سهام، نقدینگی از صندوقهای درآمد ثابت نیز کاهش یافته است.
پیشبینی بورس سهشنبه
با توجه به جمعآوری عرضهها توسط برخی بازیگران بزرگ، انتظار میرود بازار سهشنبه نیز منفی باشد اما شدت افت نسبت به روز دوشنبه کمتر شود. نوسانپذیری در نمادهای بزرگ و پرتقاضا ادامه خواهد داشت و تا زمانی که پول حقیقی وارد بازار نشود یا سیگنال مثبت بنیادین مخابره نشود، تعادل بازار شکننده باقی میماند.
منبع: فرارو