به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ دیدار تیمهای گلگهر سیرجان و ذوبآهن اصفهان از هفته دهم مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور، امروز (پنجشنبه) از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه سردار سلیمانی سیرجان برگزار شد و در نهایت با نتیجه ۲ بر ۱ به سود ذوبآهن به پایان رسید.
جزئیات بازی و گلها:
در این دیدار، ابتدا ذوبآهن توسط آرش قادری در دقیقه ۲۹ به گل رسید تا نیمه اول با برتری تیم میهمان به پایان برسد. گلگهر در ابتدای نیمه دوم موفق شد با گل مهدی تیکدری در دقیقه ۵۲ نتیجه را به تساوی بکشاند. اما ذوبآهن بار دیگر نبض بازی را در دست گرفت و در دقیقه ۶۷، پدرام قاضیپور گل دوم و پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند.
اثرات برد بر جدول:
ذوبآهن که پیش از این بازی با سه تساوی و یک شکست در چهار هفته گذشته، در رتبه پانزدهم جدول قرار داشت، با کسب این سه امتیاز حیاتی، علاوه بر خروج از بحران نتایج ضعیف، سه پله در جدول صعود کرد. این شکست برای گلگهر نیز گران تمام شد، چرا که مانع همامتیاز شدن شاگردان تارتار با استقلال صدرنشین شد و دومین شکست این تیم در سه هفته اخیر را رقم زد.
فرهاد امینی داوری این دیدار را بر عهده داشت و رضا اسدی از گلگهر و آرش قادری و پارسا جعفری از ذوبآهن را با کارت زرد جریمه کرد.