پیگیری برای مجوز اکران آنلاین «پیرپسر»؛ توقیف رفع می‌شود؟

علی سرتیپی با اشاره به پیگیری‌ها برای رفع مشکل «پیر پسر» بیان کرد که پیش از این هم در مواردی مشابه برخی فیلم ها بدون مجوز اکران آنلاین، در شبکه نمایش خانگی عرضه شده اند.

به گزارش سایت خبری پُرسون، علی سرتیپی مدیرعامل پلتفرم فیلم‌نت، درباره پیگیری برای رفع مشکل فیلم «پیرپسر» به مجوز اکران آنلاین برای این اثر اشاره و به خبرنگار مهربیان کرد: از شب گذشته با وزارت ارشاد در ارتباط هستیم تا این مسئله رفع شود چون از طرف ساترا و دادستانی خواهان ارائه مجوز اکران آنلاین این فیلم هستند.

وی با اشاره به چالش اکران آنلاین «پیرپسر» بیان کرد: معمولاً مجوز اکران فیلم ها هم برای سالن های سینمایی است و هم اکران آنلاین. البته ما پیش از این مشکل مشابه نداشتیم و فیلم هایی بوده است که مجوز اکران آنلاین را نداشته اند اما به صورت آنلاین آنها را اکران کرده ایم مثل فیلم «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی که با مشکلی هم مواجه نشدیم.

سرتیپی همچنین درباره تازه‌ترین فعالیت‌های این پلتفرم توضیخ داد: در حال حاضر، پروژه جدیدی با نام «کندو» را به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی آغاز کرده‌ایم و سریال «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی نیز در آذر عرضه می شود که در این فصل بازیگران جدیدی حضور دارند و خود هومن سیدی نیز از جمله بازیگران این فصل است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1092178

سازمان آگهی های پُرسون