به گزارش سایت خبری پُرسون، ترامپ در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال، نوشت: دیدار من با رئیس جمهور چین، یک اتفاق بسیار خوب برای هر دو کشور بود. رئیس جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه این دیدار به صلح و موفقیتی پایدار منجر خواهد شد، افزود: خداوند چین و ایالات متحده را حفظ کند.
دونالد ترامپ و شی جین پینگ پنجشنبه (هشتم آبان) در بندر بوسان کره جنوبی با یکدیگر دیدار و گفت وگو کردند.
در جریان این دیدار، آنها بر تقویت روابط دو جانبه، همکاری بلندمدت و نقش مشترک در حفظ صلح جهانی تأکید کردند.
ترامپ در این دیدار با اشاره به اینکه شی جین پینگ شخصیت بزرگی است که کشور بزرگی را هدایت میکند، گفت: فکر میکنم تا اینجا بر سر بسیاری از مسائل توافق کردهایم و همین حالا هم بر سر موارد بیشتری به توافق خواهیم رسید.
شی جین پینگ هم در این دیدار با بیان اینکه با وجود تفاوت شرایط کشورها، به وجود آمدن تنش میان ۲ اقتصاد بزرگ جهان یک امر طبیعی است، خطاب به ترامپ، گفت: من و شما که سکاندار روابط چین و آمریکا هستیم، باید در برابر بادها، امواج و چالشها، مسیر درست را حفظ کنیم و حرکت با ثبات کشتی عظیم روابط چین و آمریکا را تضمین کنیم.
منبع: ایرنا