معاون رئیس‌جمهور: ارتقای جایگاه زنان اولویت دولت است

بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، تأکید کرد دولت با فراهم کردن زمینه‌های مدیریتی و اقتصادی، از حضور فعال زنان در جامعه حمایت می‌کند.
تصویر معاون رئیس‌جمهور: ارتقای جایگاه زنان اولویت دولت است

به گزارش سایت خبری پُرسون، زهرا بهروزآذر صبح دوشنبه در اولین روز از سفر استانی خود به استان مازندران در دیدار با مسئولان و مردم این استان، به تشریح برنامه‌های دولت در زمینه حمایت از زنان و رفع موانع پیشرفت آنان پرداخت.

بهروزآذر با بیان اینکه یکی از اهداف سفرهای استانی شنیدن مشکلات مردم و رسیدگی به آنهاست، گفت: در سفرهای استانی، مسائل و دغدغه‌های مردم را از نزدیک می‌شنویم و تلاش می‌کنیم تا مشکلاتی که قابلیت حل در سطح استانی دارند با همکاری مسئولان محلی برطرف شود. در مواردی که مسائل نیاز به پیگیری در سطح ملی دارند نیز این پیگیری‌ها ادامه خواهد داشت.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه به نقش زنان در تحقق پیشرفت کشور اشاره کرد و افزود: دولت بر این باور است که برای رسیدن به قله‌های توسعه، باید از تمام ظرفیت‌های موجود در جامعه استفاده کرد و یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها، حضور فعال زنان در تصمیم‌سازی‌ها و مدیریت کشور است.

به گفته وی، دولت در حال تلاش است تا زمینه‌های لازم برای ارتقای جایگاه زنان در مناصب مدیریتی و اقتصادی فراهم شود.

وی همچنین به اهمیت سرمایه اجتماعی و عاطفی در خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: سرمایه اجتماعی به‌ ویژه در کسب‌وکارهای خانوادگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و دولت تمام تلاش خود را به‌کار خواهد بست تا این نوع سرمایه‌گذاری‌ها تقویت شود.

بهروزآذر در پایان بیان کرد: دولت همواره در کنار مردم ایستاده است و از تمامی اقشار جامعه، به‌ ویژه زنان و خانواده‌ها، برای تحقق توسعه اقتصادی و اجتماعی پایدار حمایت خواهد کرد.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091403

سازمان آگهی های پُرسون