خشکسالی و آنفلوآنزا؛ دو تهدید فوری برای اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران اصفهان با هشدار نسبت به خشکسالی بی‌سابقه و آمار نگران‌کننده بارش، خواستار بسیج فوری تمام شهرستان‌ها برای مدیریت آب و مقابله با خطر آنفلوآنزای پرندگان شد.
تصویر خشکسالی و آنفلوآنزا؛ دو تهدید فوری برای اصفهان

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ منصور شیشه فروش در جلسه شورای اداری استان که با حضور مسئولان استانی برگزار شد، با تشریح وضعیت بحرانی منابع آبی و همچنین اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دام و طیور، خواستار تشکیل فوری جلسات در سطح شهرستان‌ها و مشارکت تمامی بخش‌ها در اجرای مصوبات شد.

بحران آب و مدیریت خشکسالی آمار نگران‌کننده و ابلاغ طرح‌های صرفه‌جویی

وی با اشاره به آمارهای وزارت نیرو، شرایط خشکسالی حاکم بر کشور و استان را بسیار جدی دانست وگفت: میزان بارش در کشور طی سال گذشته ۱۵۲ میلی‌متر بوده و بر اساس گزارش وزارت نیرو، کشور کم‌بارش‌ترین دوران ۵۷ سال گذشته را پشت سر گذاشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد:استان اصفهان نیز وضعیت مشابهی دارد و میزان بارش در سال گذشته تنها ۹۲ میلی‌متر بوده است.
وی از تشکیل ستاد اضطرار خبر داد و گفت: در پی این وضعیت، جلسات ستاد اضطرار تأمین آب و مدیریت خشکسالی به‌صورت روزانه در حال برگزاری است و تمهیدات لازم ابلاغ شده است.

اقدامات ابلاغی در حوزه آب و انرژی

شیشه‌فروش پیوستن تمام بخش‌ها (شرب، صنعت و سایر بخش‌ها) به پویش مصرف بهینه آب و استفاده منطقی از منابع را جمله اقدامات برشمرد و افزود:شناسایی و مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز در بالادست حوضه‌های آبی از جمله این اقدامات است.

تشکیل جلسات سازگاری با کم‌آبی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد:فرمانداری‌های شهرستان‌ها موظف شدند جلسات سازگاری با کم‌آبی را تشکیل دهند و هم‌پیمانی تمام بخش‌ها برای اجرای طرح‌ها را اجرایی کنند.

وی نکات انرژی (با توجه به پیش‌بینی زمستان)، رعایت سیستم ممیزی انرژی و خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی در فضای باز و تأکید مجدد شرکت‌های برق بر استفاده از ژنراتور برق در مواقع لزوم را به عنوان راهکار ارائه کرد.

شیشه فروش افزود: با وجود پیش‌بینی عدم وقوع زمستانی با بارش قابل توجه، پایش وضعیت به‌صورت ۲۴ ساعته در مرکز استان انجام می‌شود.
پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و

واکسیناسیون و نظارت بهداشتی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود، به اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان و مبادی ورودی اشاره و اظهار کرد: ابلاغ طرحی به ۱۰ فرمانداری ویژه از جمله اصفهان، کاشان، اردستان،نطنز و غیره که با همکاری پلیس راه در مسیر جاده‌ها، نظارت بر تردد در مبادی ورودی از استان‌های فارس، قم و تهران را انجام دهند تا سلامت بهداشتی بار رعایت شود.

وی همچنین از آغاز واکسیناسیون خبر داد و گفت: رئیس سازمان دامپزشکی کشور موظف شد تا نسبت به خرید واکسن اقدام کرده و واکسیناسیون دام و طیور از فردا آغاز شود.

شیشه‌فروش اضافه کرد:ضرورت اطلاع‌رسانی به تمامی عشایر، دامداران و واحدهای دائمی منابع کشاورزی جهت رعایت اصول بهداشتی در تمام واحدهای خود در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: تمام واحدهای کشاورزی باید در مقابل حوادث و بیماری‌ها بیمه باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به پیگیری مصوبات در شهرستان‌ها اشاره و گفت:فرمانداری‌ها موظف‌اند در روزهای امروز و فردا جلسات لازم را تشکیل داده و مصوبات اعلام شده را عملیاتی کنند.

شیشه فروش در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در شهرستان‌ها و پایش مستمر، استان بتواند با موفقیت از این شرایط بحرانی (کم‌آبی و خطر شیوع بیماری‌های دامی) عبور کند۰

منبع: استانداری اصفهان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091180

سازمان آگهی های پُرسون