گازگرفتگی در تهرانپارس

حادثه گازگرفتگی امروز در تهرانپارس جان یک زن ۳۳ ساله و فرزند ۳ ساله‌اش را به خطر انداخت، اما حضور سریع آتش‌نشانان و اورژانس باعث نجات آن‌ها شد.
تصویر گازگرفتگی در تهرانپارس

به گزارش سایت خبری پُرسون، جلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران، اعلام کرد که این حادثه ساعت ۱۵:۵۰ در خیابان زهدی، خیابان پردیس گزارش شد و ایستگاه شماره ۹۲ کمتر از دو دقیقه بعد در محل حاضر شد. آتش‌نشانان و تیم اورژانس هر دو مصدوم را سریعاً تحت مراقبت قرار دادند و خوشبختانه جان آن‌ها حفظ شد.

علت حادثه

ملکی دلیل حادثه را باز ماندن شیر آب گرم و روشن ماندن آبگرمکن دیواری در واحدی کوچک با متراژ حدود ۵۰ متر عنوان کرد. بسته بودن در و پنجره‌ها باعث افزایش انتشار گاز مونوکسید کربن شد. سخنگوی آتش‌نشانی تأکید کرد که نصب آبگرمکن یا پکیج در واحدهای کمتر از ۶۵ تا ۷۰ متر توصیه نمی‌شود و در صورت نبود فضای کافی، باید از سیستم‌های فن‌دار استفاده شود تا آلاینده‌ها به خارج هدایت شوند.

هشدار فصل سرما

ملکی با اشاره به آغاز فصل سرما یادآور شد که استفاده از وسایل گرمایشی شعله‌دار بدون مسیر مناسب ورود هوا، هر ساله خطر گازگرفتگی را افزایش می‌دهد. عملیات امدادی این حادثه ساعت ۱۶:۲۰ به پایان رسید.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091147

سازمان آگهی های پُرسون