به گزارش سایت خبری پُرسون، به گفته سردار فرج رستمی، فرمانده مرزبانی استان کردستان، عملیات کنترل نوار مرزی در حوزه شهرستان مریوان منجر به دستگیری ۴۱ تبعه بیگانه شد. این افراد از چهار کشور مختلف شامل افغانستان، سوریه، بنگلادش و پاکستان بودهاند.
کمین هدفمند مرزبانان هنگ مریوان
سردار رستمی جزئیات عملیات را تشریح کرد و اظهار داشت که این دستگیری نتیجه اجرای دقیق «گشت و کمینهای هدفمند» توسط نیروهای مرزبانی هنگ مریوان بوده است. این اقدام نشاندهنده هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای مستقر در این بخش از مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق است.
روند قانونی پس از دستگیری
فرمانده مرزبانی کردستان تأکید کرد که متهمان پس از دستگیری، مراحل اولیه پروندهسازی را طی کرده و برای پیگیریهای قانونی و مراحل دیپلماتیک به مراجع ذیصلاح تحویل داده شدند.
تأکید بر حفظ تمامیت ارضی کشور
سردار رستمی در پایان سخنان خود با اشاره به تلاشهای شبانهروزی نیروهای مرزبانی، تصریح کرد که دلاورمردان مرزبانی بهصورت شبانهروز برای حفظ امنیت و تمامیت مرزهای کشورمان در تلاش هستند و با هرگونه تجاوز به خاک میهن برابر قانون برخورد خواهند کرد.
منبع: خبر فوری