نتانیاهو:

بحران امنیتی همچنان ادامه دارد

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، شامگاه یکشنبه در سخنانی از مواجهه با چالش‌های امنیتی بزرگ خبر داد و بازگشت سربازان و اسرا به رژیم صهیونیستی را یک رویداد تاریخی خواند. این اظهارات در آستانه برگزاری اجلاس شرم‌الشیخ مطرح شد که با هدف پایان جنگ در نوار غزه و تقویت تلاش‌های صلح در منطقه برگزار می‌شود.
تصویر بحران امنیتی همچنان ادامه دارد

به گزارش سایت خبری پُرسون، طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیست اعلام کرد: ما به پیروزی‌های بزرگی دست یافته‌ایم اما جنگ هنوز تمام نشده است. همچنین بازگشت سربازان و اسرا به رژیم صهیونیستی یک رویداد تاریخی محسوب می‌شود.

آغاز اجلاس شرم‌الشیخ با حضور ترامپ و السیسی

این اظهارات در آستانه اجلاس شرم‌الشیخ مطرح شد که روز دوشنبه، ۲۱ مهرماه برگزار خواهد شد. بر اساس بیانیه ریاست‌جمهوری مصر، ریاست این اجلاس به‌طور مشترک بر عهده عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا است.

هدف اجلاس: پایان جنگ و تقویت صلح در خاورمیانه

در این اجلاس، بیش از ۲۰ کشور حضور خواهند داشت و هدف از برگزاری آن، پایان جنگ در نوار غزه و تقویت تلاش‌ها برای برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه اعلام شده است. نتانیاهو پیش‌بینی کرده که مذاکرات این اجلاس نقش مهمی در تعیین آینده امنیت و ثبات منطقه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1079607

سازمان آگهی های پُرسون