گفت‌وگوهای پشت پرده اوکراین و آمریکا

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، برای دومین بار طی دو روز گفت‌وگو کرده است. او گفت‌وگوهای امروز را بسیار سازنده توصیف کرده و تاکید کرد که موضوعات دفاعی، انرژی و توانایی‌های پدافند هوایی در مذاکرات پوشش داده شده‌اند.
تصویر گفت‌وگوهای پشت پرده اوکراین و آمریکا

به گزارش سایت خبری پُرسون، زلنسکی عصر یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من همین الان با دونالد ترامپ گفت‌وگو کردم، برای دومین بار در ۲ روز، و گفت‌وگوی امروز نیز بسیار سازنده بود.
رئیس‌جمهور اوکراین افزود که گفت‌وگوهای دیروز و امروز بر تمام جنبه‌های وضعیت کشور و مجموعه‌ای از موضوعات مهم متمرکز بوده است.

محورهای اصلی مذاکرات

زلنسکی در توضیح محورهای بحث، به موارد زیر اشاره کرد:

دفاع از جان مردم اوکراین

تقویت توانایی‌های پدافند هوایی و تاب‌آوری نظامی

توانایی‌های دوربرد و همکاری در بخش انرژی

او گفت: رئیس‌جمهور ترامپ از همه اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، به خوبی مطلع می‌باشد.

ادامه مذاکرات و آماده‌سازی تیم‌ها

رئیس‌جمهور اوکراین تاکید کرد: ما توافق کردیم که گفت‌وگوهای خود را ادامه دهیم و تیم‌های ما در حال آماده‌سازی خود هستند. متشکرم!

رایزنی درباره موشک‌های تاماهاوک

در همین راستا، پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد که زلنسکی و ترامپ درباره ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین رایزنی کرده‌اند اما هنوز نتیجه نهایی این مذاکرات حاصل نشده است.

منبع: مشرق

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1079583

سازمان آگهی های پُرسون