آمارهای نماینده مجلس از تخریب 90 درصدی و اشغال ۸۰ درصدی غزه توسط اسرائیل!

ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: این آتش‌بس نشان‌دهنده شکست رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ غزه است.
تصویر آمارهای نماینده مجلس از تخریب 90 درصدی و اشغال ۸۰ درصدی غزه توسط اسرائیل!

به گزارش سایت خبری پُرسون، ابوترابی، عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در طول این ۲ سال بی‌سابقه است اما این آتش‌بس نشان دهنده شکست رژیم صهیونیستی و آمریکا در این جنگ بوده است.

به روایت خانه ملت، ابوالفضل ابوترابی با اشاره به آتش بس صورت گرفته در غزه گفت: بعد از مذاکرات صورت گرفته نتیجه نهایی حاصل شد اما رژیم صهیونیستی قصد دارد در سه نقطه غزه از جمله منطقه‌ای حائل در داخل مرزهای غزه، محور فیلادلفیا در مرز با مصر و منطقه موسوم به تپه ۷۰ اشغال نظامی خود را ادامه بدهد.

ابراز امیدواری سفیر ایران در لبنان به اقدامات ترامپ برای صلح غزه/ امانی: ایران در تصمیمات مقاومت فلسطین درباره توافق دخالتی ندارد

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ادامه آتش بس، رژیم صهیونیستی با مرحله اول عقب نشینی موافقت ولی آن را در عمل اجرا نکرده است. از طرفی نتانیاهو مدعی شده مرحله دوم این طرح خلع سلاح حماس است که باید به این نکته دقت کرد.

وی افزود: این آتش بس درحالی صورت گرفت که بیش از ۹۰ درصد غزه تخریب شده و ۸۰ درصد غزه عملا در اشغال رژیم درآمده است، همچنین بیش از ۲۰۰ هزارتن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته شده است.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم بیان کرد: از طرفی دیگر ۳۸ بیمارستان در غزه نابود شده و ۲۶۸ واحد مسکونی در غزه کاملا ویران شده است که با این حال درخواست خروج از غزه زیر ۵ درصد است. بنابراین با توجه به اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در طول این ۲ سال بی سابقه است اما این آتش بس نشان دهنده شکست این رژیم و آمریکا در این جنگ بوده است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1079455

سازمان آگهی های پُرسون