روسیه:

از ونزوئلا حمایت کامل می‌کنیم

پس از حمله نیروهای آمریکایی به یک شناور ونزوئلایی که به گفته واشنگتن حامل مواد مخدر بود، وزیر خارجه ونزوئلا اعلام کرد که روسیه «حمایت و پشتیبانی کامل» خود را از کاراکاس اعلام کرده و امنیت منطقه کارائیب را تضمین می‌کند.
تصویر از ونزوئلا حمایت کامل می‌کنیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، ایوان گیل، وزیر خارجه ونزوئلا، پس از تماس تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود، از حمایت کامل مسکو خبر داد. وی گفت که روسیه تعهد کرده است منطقه آمریکای لاتین و دریای کارائیب را «منطقه‌ای آرام و امن» حفظ کند.

محکومیت حمله آمریکا

سرگئی لاوروف نیز در این تماس تلفنی، حمله نیروهای آمریکایی به یک شناور در آب‌های بین‌المللی نزدیک ونزوئلا را «به‌شدت محکوم» کرد و حمایت همه‌جانبه روسیه از رهبری و مردم ونزوئلا را تأکید نمود.

جزئیات حمله آمریکا

وزیر جنگ آمریکا، پیت هگزت، گفته است که این شناور حامل مواد مخدر بوده و حمله بنا به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا انجام شده است. در این حادثه چهار خدمه کشته شدند و طبق ادعای مقامات آمریکایی، هیچ نیرویی از ایالات متحده آسیب ندیده است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1068749

سازمان آگهی های پُرسون