تحلیلگر سیاسی:

رژیم جولانی چند ماه دیگر ساقط می‌شود

یک کارشناس حقوق بین الملل و تحلیلگر امور سیاسی به افزایش اقدامات گروه های معارض سوری علیه رژیم تروریستی جولانی اشاره کرد.
تصویر رژیم جولانی چند ماه دیگر ساقط می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از المعلومه، اوس نزار کارشناس حقوق بین الملل و تحلیلگر سیاسی تاکید کرد کرد رژیم تروریستی جولانی برآمده از پروژه صهیونیستی آمریکایی برای تکه تکه کردن سوریه است و باقی ماندن این رژیم به معنی از بین رفتن افق های سیاسی است.

وی افزود: تجاوزات و جرایم در سوریه به حد بی سابقه ای رسیده و این مسأله در سایه حاکمیت رژیم جولانی صورت می گیرد. ما شاهد اداره تعداد زیادی از مناطق سوریه به دور از حاکمیت رژیم جولانی و به صورت خودمختار هستیم.

نزار تصریح کرد: فعالیت های گروه های ملی معارض در سوریه علیه رژیم جولانی تشدید شده و آنها به سمت ساقط کردن این رژیم حرکت می کنند.

وی بیان کرد: فعالیت های جولانی با داعش و القاعده شروع شد و با حمایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی به قدرت رسیده است نه اراده مردم سوریه. عمر این رژیم طولانی نخواهد بود و نهایتا تا ابتدای سال آتی میلادی پا برجا است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1068673

سازمان آگهی های پُرسون