پلیس: بانوان پس از تغییر قانون می‌توانند گواهینامه موتور دریافت کنند

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلاً نیازمند اصلاح قانون است و اجرای آن تنها پس از ابلاغ رسمی مراجع ذی‌صلاح امکان‌پذیر خواهد بود.
تصویر پلیس: بانوان پس از تغییر قانون می‌توانند گواهینامه موتور دریافت کنند

به گزارش سایت خبری پُرسون، سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، امروز در جمع خبرنگاران درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان اظهار کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد، اما پلیس به‌عنوان مرجع اجرایی، تابع قوانین و مقرراتی است که به‌ صورت رسمی ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر، تبصره ماده 20 قانون صراحتاً اعلام کرده که مرجع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای مردان، نیروی انتظامی است و اشاره‌ای به بانوان نشده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر لزوم تغییر قوانین موجود خاطرنشان کرد: ما منتظر اعلام رسمی تغییر در این زمینه هستیم، اما برای اجرایی شدن صدور گواهینامه برای بانوان، حتماً باید اصلاح قانون صورت گیرد و ابلاغیه آن از سوی مراجع ذی‌صلاح صادر شود.

منبع: تسنیم

1045500

سازمان آگهی های پُرسون