به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ به همت واحد پسماند شهرداری خشکبیجار، جشنوارهای محیطزیستی با محوریت بازیافت کاغذهای باطله برگزار شد. در این برنامه، شهروندان و دانشآموزان با مشارکتی پرشور، کاغذهای مصرفشده را به چرخه بازیافت بازگرداندند تا علاوه بر صرفهجویی در منابع طبیعی، پیام روشنتری از اهمیت حفاظت از محیطزیازست مخابره کنند.
سید فخرالدین حسینی شهردار خشکبیجار که در حاشیه این جشنواره حضور داشت، با ابراز خرسندی از استقبال مردم گفت: این حرکت ارزشمند نشاندهنده حس مسئولیتپذیری شهروندان و نسل جوان در قبال طبیعت است.
در پایان سیدفخرالدین حسینی گفت: شهرداری این شهرطی سالهای اخیر با اجرای طرحهای تفکیک پسماند از مبدا و فعالیتهای آموزشی، تلاش کرده است فرهنگ بازیافت و مدیریت پسماند را در سطح شهر نهادینه کند؛ اقدامی که به گفته مسئولان، همچنان با قوت ادامه خواهد یافت.