به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ تیمهای فوتبال ملوان بندرانزلی و سپاهان اصفهان در نخستین هفته لیگ برتر شامگاه سهشنبه در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف هم رفتند
در این مسابقه، شاگردان نویدکیا بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه ۱۳ با گل آریا یوسفی از سپاهان از حریف پیش افتادند. این نیمه با برتری طلاییپوشان به پایان رسید.
در نیمه دوم، ملوانیها با حمایت تماشاگران خود بازی هجومیتری ارائه دادند و سرانجام حسین صادقی در دقیقه ۶۵ گل تساوی را به ثمر رساند تا نتیجه ۱–۱ روی اسکوربرد ثبت شود
قضاوت این دیدار را سعاد وفاپیشه با کمک سیدیعقوب حجتی و وحید سیفی بر عهده داشت. ناصر جنگی داور چهارم و وحید کاظمی مسئولیت کمکداور ویدئویی (VAR) را برعهده داشتند.
در جریان این بازی، احسان حاجصفی، امید نورافکن و میلاد زکیپور از سپاهان و غلامرضا ثابتایمانی از ملوان کارت زرد دریافت کردند. همچنین مجید علیاری بازیکن سپاهان در دقیقه ۸۸ با کارت قرمز از میدان اخراج شد.
منبع: پُرسون