۳ هزار نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی» آماده خدمت به زائران امام رضا (ع) می‌شوند

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از مشارکت ۳ هزار نوجوان مشهدی در طرح «قرار نوجوانی» برای خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) در ایام پایانی ماه صفر خبر داد.
تصویر ۳ هزار نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی» آماده خدمت به زائران امام رضا (ع) می‌شوند

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ محمد اسکندری‌نژاد با اشاره به نزدیک شدن ایام شهادت امام مهربانی‌ها، اظهار کرد: مشهدالرضا (ع) آماده میزبانی از خیل عظیمی از زائران می‌شود و نوجوانان این شهر با انگیزه‌ای والا خود را برای خدمت‌رسانی آماده کرده‌اند.

وی افزود: در طرح «قرار نوجوانی»، بیش از ۳ هزار نوجوان مشهدی در پنج روز پایانی ماه صفر، در غرفه‌های مستقر در میدان شهدا، به زائران و مجاوران امام رضا (ع) خدمت خواهند کرد. شیفت‌های سه ساعته، فرصتی برای هر نوجوان فراهم می‌کند تا در بخش‌های مختلف به ارائه خدمت بپردازد و در این حرکت معنوی مشارکت کند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: پسران نوجوان با محوریت چایخانه حضرت قاسم بن الحسن (ع) خدماتی از جمله پذیرایی، واکس زدن کفش‌ها، گلاب‌پاشی، راهنمایی زائران، خوشامدگویی و پاکبانی ارائه خواهند کرد.

وی ادامه داد: دختران نوجوان نیز در موکب سوغات و هنر، دست‌سازه‌های هنری خود را تولید کرده و به دختران زائری که پیاده به سمت حرم می‌روند هدیه خواهند داد.

اسکندری‌نژاد خاطرنشان کرد: نوجوانان چه به صورت فردی و چه در قالب گروه‌های مسجدی، کانون‌های فرهنگی، مدارس و هیئات مذهبی ثبت‌نام کرده‌اند و با تمام توان در این برنامه معنوی مشارکت خواهند کرد. «قرار نوجوانی» نویدبخش نسلی است که با عشق به امام رضا (ع)، پرچم خدمت را برافراشته و آماده استقبال از زائران آن حضرت است.

1013933

سازمان آگهی های پُرسون