به گزارش سایت خبری پُرسون، سرهنگ علیاصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: حوالی ساعت 07:19 صبح سهشنبه یک فقره تصادف منجر به فوت در خیابان خلیج فارس نبش خیابان رهنما به وقوع پیوست .
وی در ادامه افزود: طبق بررسی کارشناسان راهنمایی و رانندگی، پس از حضور در محل حادثه مشخص شد که یک دستگاه وانت پراید به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده آقا(70 ساله) که قصد تردد غیر مجاز و به صورت عرضی از این معبر را داشت برخورد می کند، متاسفانه شدت ضربه و جراحات وارده به حدی بوده که عابر پیاده در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داد.
سرهنگ شریفی در پایان یادآور شد: رانندگان گرامی، لطفاً در هنگام رانندگی همواره توجه کامل به مسیر پیشرو داشته باشید. حتی یک لحظه غفلت میتواند منجر به حادثهای جبرانناپذیر شود. تمرکز کامل بر رانندگی، به ویژه در مناطق پرتردد شهری، امری ضروری و حیاتی است.
منبع: تسنیم