آغاز آماده‌سازی موکب شهرداری شیراز در مرز شلمچه

رئیس ستاد اربعین حسینی شهرداری شیراز از آغاز عملیات پاک‌سازی و آماده‌سازی موکب احمد بن موسی (ع) در مرز شلمچه خبر داد.
تصویر آغاز آماده‌سازی موکب شهرداری شیراز در مرز شلمچه

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ رئیس ستاد اربعین حسینی شهرداری شیراز از آغاز عملیات پاک‌سازی و آماده‌سازی موکب احمد بن موسی (ع) در مرز شلمچه خبر داد و گفت: پاکبانان شهرداری شیراز با انگیزه‌ای مضاعف و خادمانه در حال آماده‌سازی فضای میزبانی از زائران اربعین حسینی هستند.

روح‌الله خوشبخت، رئیس ستاد اربعین حسینی شهرداری شیراز با اعلام این خبر افزود: با هدف ارتقای بهداشت محیط، تأمین شرایط مناسب برای استقرار زوار و آغاز فعالیت‌های خدماتی، عملیات گسترده نظافت محیطی در محل استقرار موکب احمد بن موسی (ع) واقع در مرز شلمچه آغاز شده است.

وی با اشاره به حضور تیم‌های پاکبانان از شیراز در این منطقه افزود: نظافت کلی فضای موکب، جمع‌آوری پسماندها، شست‌وشوی سطوح و آماده‌سازی زیرساخت‌های بهداشتی از جمله اقدامات اولیه‌ای است که به‌طور منظم و شبانه‌روزی در حال انجام است.

خوشبخت با بیان اینکه تمامی امکانات مورد نیاز برای استقرار موکب از سوی شهرداری شیراز در حال انتقال به منطقه است، خاطرنشان کرد: با همت و تلاش نیروهای خدمات شهری، تا پیش از شروع موج اصلی ورود زائران به مرز، این موکب به‌صورت کامل تجهیز و آماده ارائه خدمت خواهد شد.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش خالصانه پاکبانان، این اقدامات را مقدمه‌ای بر حضور پرشور و مؤثر شهرداری شیراز در خدمت‌رسانی به زائران حسینی دانست و اظهار امیدواری کرد که با مشارکت همه عوامل، موکب احمد بن موسی (ع) میزبان شایسته‌ای برای عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) باشد.

منبع: شهرداری شیراز

1012219

سازمان آگهی های پُرسون