نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا؛ علیه جنایتکاران؛

داعش و گروهک‌های تکفیری دست‌پروده آمریکا هستند

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه داعش و گروهک‌های تکفیری دست‌پروده آمریکا هستند گفت: چهار رئیس جمهور و ۱۶ سازمان اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا و بسیاری از بخش‌های حاکمیت آن اقرار کرده‌اند که داعش و القاعده را راه‌اندازی و پشتیبانی کردند.
تصویر داعش و گروهک‌های تکفیری دست‌پروده آمریکا هستند

به گزارش سایت خبری پُرسون، سهراب علی شمخانی روز سه‌شنبه در نشست «بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا؛ علیه جنایتکاران»، که با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، وکلا، خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار شد، یاد و خاطره شهدای گرانقدر مدافع حرم و جنگ تحمیلی اخیر را گرامی داشت و افزود: اگر شهدای مدافع حرم نبودند و مبارزه با گروه های تکفیری در سوریه و عراق نبود باید با این تفکیری‌ها در همدان و کرمانشاه مبارزه می‌کردیم و جنگ تحمیلی اخیر نقش شهدای گرانقدر را بیش از پیش روشن کرد.

همچنین حمیدرضا محمدی گرکان وکیل خانواده شهدا با اشاره به اینکه در پرونده شکایت خانواده‌های شهدای مدافع حرم از آمریکا وکالت ۷۰۰ نفر از خانواده معظم شهدا را برعهده داشته است، گفت: در این پرونده علیه ۱۸ فرد حقیقی و حقوقی از جمله دولت ایالات متحده آمریکا، روسای جمهور آمریکا (کلینتون، بوش، اوباما و ترامپ)، سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) و وزارت دفاع آمریکا خوانده‌ها در این پرونده هستند.

وی ادامه داد: ابلاغ های قانونی برای خوانده ها ارسال شده است اما با وجود اطلاع از برگزاری دادگاه و همانگونه که هیچ‌گاه در محاکم بین‌المللی پاسخگو نبودند، همچنان به جنایات خود ادامه داده‌اند.

محکومیت ۴۸ میلیارد دلاری آمریکا به نفع خانواده شهدای مدافع حرم

محمدی گرکان اظهار کرد: مطالبه موکلان مادی، معنوی و تنبیهی بود و پس از بررسی‌های دقیق در شعبه ۵۵ دادگاه بین‌الملل تهران و انجام تشریفات قانونی در یک روند حدود دو ساله، در نهایت رأی محکومیت صادر شد و ایالات متحده آمریکا به پرداخت ۴۸ میلیارد و ۸۶۰ میلیون دلار خسارت در حق موکلانم محکوم شد.

وی افزود: در این دادگاه به موضوع صلاحیت محکمه نیز به‌ طور مفصل پرداخته شد و دادگاه صلاحیت خود را احراز کرد.

وکیل خانواده شهدای مدافع حرم با قدردانی از تلاش‌های تمامی نهادها و افرادی که در شکل‌گیری و پیشبرد این پرونده نقش داشتند، گفت: امیدوارم این روند همچنان با قوت ادامه پیدا کند و مطالبات به‌حق خانواده‌های شهدا و سایر آسیب‌دیدگان نادیده گرفته نشود همچنین از قوه قضاییه می‌خواهم با جدیت، روند اجرای این احکام را پیگیری کند.

نشست «بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا؛ علیه جنایتکاران»، با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، وکلا، خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار شد.

منبع: ایرنا

1012183

سازمان آگهی های پُرسون