به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ عباسعلی علیخاصی دراینباره اظهار کرد: فرهنگسرای نگین در زمینی به مساحت ۳۲۰ متر مربع و با ۱۰۰۰ متر زیر بنا شامل یک طبقه ورزشی، یک طبقه اداری و دو طبقه کارگاهی در حال احداث است.
وی با بیان اینکه هزینه کل این پروژه که شامل تملک و احداث است، به ۳۷۰ میلیارد ریال میرسد، افزود: فرهنگسرای نگین به عنوان یک مرکز فرهنگی و اجتماعی در راستای خدمترسانی و تأمین رفاه اجتماعی برای شهروندان طراحی شده و به عنوان یک فضای چندمنظوره، امکانات متنوعی را برای فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و آموزشی فراهم خواهد کرد.
مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تاکید کرد: با بهرهبرداری از این فرهنگسرا، انتظار میرود که شاهد افزایش تعاملات اجتماعی و فرهنگی در این محله باشیم و به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کمک کنیم.
منبع: اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان