پیام نیازمند:

احساس می کنم سالیان سال است در پرسپولیس حضور دارم

دروازه‌بان تازه وارد پرسپولیس نسبت به انتخاب این تیم ابراز رضایت دارد و شرایط اردوی پیش فصل سرخپوشان را در ترکیه خیلی خوب توصیف می کند.
تصویر احساس می کنم سالیان سال است در پرسپولیس حضور دارم

به گزارش سایت خبری پُرسون، پیام نیازمند دروازه‌بان تازه وارد پرسپولیس در خصوص انتخاب این تیم گفت: شور و هیجان از بیرون تیم و از جانب هواداران به داخل انتقال داده می‌شود و همین موضوع پرسپولیس را با سایر تیم‌ها متمایز کرده است تا در کل ایران و حتی آسیا جزو بزرگترین تیم‌ها باشد.

دروازه‌بان ملی پوش پرسپولیس افزود: توقع و انتظار هواداران و افتخاراتی که پرسپولیس در دهه‌های گذشته و در سال‌های اخیر کسب کرده است به این موضوع کمک کرده است.

او درباره وضعیت تمرینات پیش فصل تیمش تاکید کرد: خدا را شکر اردوی خیلی خوبی داریم. هتل و زمین‌های تمرینی خوبی در ترکیه داریم و همه چیز مهیاست تا پرقدرت لیگ را شروع کنیم.

نیازمند در خصوص تمرینات فشرده و شرایط بدنسازی خود و هم تیمی‌هایش تصریح کرد: از لحاظ جسمی و روحی خدا را شکر با انگیزه مضاعف وارد اردو شدم و فکر می‌کنم تیم هم شرایط خیلی خوبی دارد. شرایط طوری است که تیم انگیزه چندین و چند برابری دارد. خودم هم در اردوی تیم ملی بودم و شرایط بدنی ام را حفظ کردم چون خیلی استراحت زیادی نداشتم و همه چیز عالی است.

او درباره حس و حال نفرات جدی پرسپولیس پس از پوشیدن پیراهن این تیم یادآور شد: شرایط خودم با بقیه تازه واردها متفاوت است. وقتی وارد تیم شدم با ۸۰ درصد یا بیشتر از بچه‌ها قبلاً هم تیمی بودم و در تیم ملی هم الان با هم هستیم. با چند نفر در سپاهان هم تیمی بودم و غیر از بازیکنان آکادمی باشگاه فکر می‌کنم با دو تا سه نفر هم تیمی نبودم.

نیازمند خاطرنشان کرد: همان روز نخستی که وارد پرسپولیس شدن احساس بیگانه ای نداشتم. احساس می‌کردم سالیان سال است اینجا حضور دارم چون استقبال گرمی از جانب مدیر و مربی و هم تیمی‌هایم دیدم. شناخت فنی از هم داریم و از لحاظ اخلاقی و روحی هم کاملاً به همدیگر آگاهیم.

منبع: خبرورزشی

1011606

سازمان آگهی های پُرسون