اعدام دومین متهم در پرونده تلخ نیان 6 ساله بوکانی

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور حکم قصاص نفس متهم دیگر پرونده کودک‌آزاری منجر به قتل عمدی دختربچه بوکانی خبر داد.
تصویر اعدام دومین متهم در پرونده تلخ نیان 6 ساله بوکانی

به گزارش سایت خبری پُرسون، ناصر عتباتی، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی اظهار کرد: پرونده قتل دختربچه بوکانی که از دی‌ماه سال ۱۴۰۳ در دستگاه قضایی آذربایجان غربی مطرح شده بود پس از صدور و اجرای حکم اعدام محکوم علیه ردیف اول که مرتکب آزار جنسی این دختربچه معصوم شده بود با رسیدگی به اتهامات دیگر متهمین ادامه پیدا کرد.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: نهایتاً متهمه با مشخصات ا-خ به اتهام مباشرت در قتل عمدی مرحومه نیان چلبیان به قصاص نفس محکوم شد.

وی افزود: به غیر از این متهمه به اتهامات متهمین دیگر دخیل در پرونده که دارای نسبت خویشاوندی با مقتول و همچنین متجاوز به عنف داشتند هم رسیدگی و حکم مقتضی صادر شده است.

منبع: فرارو

1011582

سازمان آگهی های پُرسون