به گزارش سایت خبری پُرسون، از قزوین؛ مسعود کلهر ضمن تقدیر از کلیه خیرین و نیکوکارانی که در یاری رساندن به خانواده های ولی نعمت در کنار امدادگران هستند بیان کرد: یک باب واحد مسکونی در شهرستان قزوین توسط بانوی نیکوکار قزوینی به کمیته امداد این شهرستان اهداد گردید تا به نفع ایتام تحت حمایت کمیته امداد شهرستان قزوین مورد استفاده قرار بگیرد.
ایشان افزود: ارزش ریالی این ملک 350 میلیارد ریال برآورد شده است که طی انجام مراحل قانونی سند این ملک در تملک کمیته امداد درآمده است .
وی ادامه داد : کمیته امداد شهرستان قزوین ضمن تقدیر و تشکر از کلیه شهروندان قزوینی که در تمام طول سال و در مناسبتهای مختلف در کنار فرزندان ایتام هستند از مردم شریف قزوین دعوت کرد تا با مراجعه به سایت https://ekram.emdad.ir/ حمایت از فرزندان تحت حمایت کمیته امداد را برعهده بگیرند.