آغاز مرمت مسجد قدس شیراز

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از آغازمرمت بخش‌هایی از مسجد قدس در شیراز خبرداد.
تصویر آغاز مرمت مسجد قدس شیراز

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ محسن ضیایی گفت: بازسازی و مرمت مساجد تاریخی و اماکن مذهبی استان فارس در دستور کار این اداره کل قراردارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس افزود: مسجد قدس در شیرازجنب شاهچراغ واقع شده است و به عنوان یکی از بنا‌های تاریخی استان محسوب می‌شود که با توجه به اهمیت و سبقه تاریخی بنا مرمت بخش‌های مهم این مسجد تاریخی با اختصاص اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال آغاز شده است.

ضیایی ادامه داد: در این طرح مرمتی؛ اقداماتی از جمله تعمیرات و مرمت بخش‌های آجری، سنگی و قاب‌های کاشی کاری‌های نما‌های داخلی حیاط، اجرای عملیات کف‌سازی و کف فرش شبستان‌های ضلع جنوبی واجرای عایق کاری پشت بام در دست انجام است.

او بیان کرد: مسجد قدس مربوط به دوره قاجار و این اثر در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۸۰ با شماره ثبت ۴۷۲۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است

منبع: میراث فرهنگی فارس

1011094

سازمان آگهی های پُرسون