حسن فرخ، عضو شورای شهر محمدیه و سخنگوی شورای استان قزوین، در نشست شورای اداری سازمان آتشنشانی محمدیه بر ضرورت حمایت ویژه و اعطای مشوقهای شغلی، رفاهی و انگیزشی به آتشنشانان تأکید کرد. او ایثار و تلاشهای شبانهروزی این قشر فداکار را ستود و خواستار اولویت دادن به شأن و جایگاه آتشنشانان در تصمیمگیریهای شهری شد تا با این اقدامات، روحیه و بهرهوری آنان به طور چشمگیری ارتقا یابد
به گزارش سایت خبری پُرسون، از قزوین؛ حسن فرخ، عضو شورای شهر محمدیه و سخنگوی شورای استان قزوین، در نشست شورای اداری سازمان آتشنشانی شهرداری محمدیه که با حضور شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از آتشنشانان برگزار شد، با تاکید بر نقش بیبدیل آتشنشانان در تامین امنیت و سلامت شهروندان، خواستار تدوین و اعطای مشوقها و امتیازات ویژه به فعالان این عرصه شد.
وی ضمن تقدیر از ایثار، تعهد و تلاشهای شبانهروزی آتشنشانان، اظهار داشت: آتشنشانان به عنوان حافظان جان و مال مردم، نقش اساسی در ایجاد احساس امنیت و آرامش اجتماعی دارند و باید مورد حمایت و تکریم ویژه مدیریت شهری قرار گیرند.
فرخ افزود: اعطای مشوقهای شغلی، رفاهی و انگیزشی میتواند ضمن تقویت روحیه و انگیزه کاری آتشنشانان، موجب افزایش بهرهوری و رضایتمندی آنان شود. این موضوع در جلسات آتی شورای اسلامی شهر محمدیه به صورت جدی پیگیری خواهد شد تا با همکاری سایر اعضا، راهکارهای عملی برای تحقق آن اتخاذ گردد.
وی همچنین تاکید کرد که حمایت سازمانی و قانونی از آتشنشانان، وظیفهای انسانی و اجتماعی است و شوراهای اسلامی شهر باید ضمن فراهم آوردن بسترهای رفاهی و امنیت شغلی، شأن و جایگاه این قشر فداکار را در برنامهریزیها و تصمیمگیریهای شهری در اولویت قرار دهند.