رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس:

آمریکا به دنبال شناسایی مسیرهای دور زدن تحریم‌ها توسط ایران است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شواری اسلامی گفت: آمریکا به دنبال شناسایی و بستن راه‌های دور زدن تحریم‌ها توسط ایران است.

به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، محمدصالح جوکار در نشست راهبردی سپاه الغدیر استان یزد با بیان اینکه آمریکاییها به دلیل اینکه عرصهای برای تحریم باقی نگذاشته تحریم موضوعی جدیدی علیه ایران نخواهد داشت اظهار داشت: اگر اعمال فشار بیشتر شود، در حوزه افزایش اثربخشی این تحریم‌ها خواهد بود و این اثربخشی هم صرفا در راستای کسب اطلاعات جدید است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به وسیله این اقدام آمریکایی ها سعی دارند راه های دور زدن تحریم ها را به خوبی مطلع شوند و جلوی آن را بگیرند؛ تاکنون هم دولت آمریکا بر همین اساس عمل کرده است.

جوکار با اشاره به طرح های مطرح شده در این نشست گفت: تمام مباحثی که در بحث سنتی و اسلامی انجام می‌دهیم منوط به این است که زیرساخت های آن را فراهم کنیم وگرنه؛ شعار دادن کار جلو نمی‌رود و خیلی از مواقع شعارهایی داده می‌شود که هیچ زمانی رنگ عملیاتی شدن به خود نمی گیرد.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی افزود: ما از طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش صحبت می‌کنیم اما الان از یک معلم در مدارس سوال کنید که این طرج چیست و چه شاخص‌ها و سنجش‌هایی دارد و تاکنون چقدر اجرایی شده است؛ خیلی از معلمان و مدیران اطلاع دقیقی از آن ندارند ولی روی سند 2030 و نهادینه سازی آن تلاش کردند.

وی گفت: وقتی می گوییم عوامل غربگرا امروز در کشور هستند به این معنی است که غربگرایی در ذات این افراد نهادینه شده و در تفکر آنها وجود دارد به همین دلیل هم طرح تحول بر زمین می‌ماند و تربیت و آموزش بر اساس طرح تحول صورت نمی‌گیرد.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: تا زمانی که نگرش دینی و قرآنی در سطح کشور و سطح عالی آموزش و پرورش وجود نداشته باشد، چنین تربیتی شکل نخواهد گرفت.

جوکار افزود: الان نهایتا یک میلیون نفر تحت پوشش مدارس غیرانتفاعی هستند که همه این مدارس هم دینی نیستند و بسیاری از آنها با ولنگاری های زیادی روبرو هستند؛ حتی برخی افراد و احزاب سیاسی مدرسه ایجاد کرده اند تا بتوانند انسان های مورد نیاز آینده خود را تربیت کنند.


بیشتر بخوانید؛

سیاست کلی در رابطه با جذب معلم در آموزش و پرورش نداریم


رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چند درصد مدارس و نظام تربیتی کشور در راستای تحقق اهداف نظام و انقلاب حرکت می کنند گفت: طرح های خوب دینی و قرآنی زمانی در سطح کلان شکل می گیرد که ارکان مهم آموزش و پرورش از معلم تا مدیران و ساختار و نظامات آموزش و پرورش و محتوای آموزشی و تربیتی یک راستا شوند که تاکنون صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه طرح تعالی جمعیت و خانواده الان در دستور کار مجلس قرار دارد بیان کرد: اینکه تاکید شده که شوراهای مشورتی و راهبردی از جمله شواری راهبردی سپاه الغدیر استان یزد پیش از تصویب قوانین نظرات خود را مطرح کنند به دلیل این است که پس از تصویب اعمال نظرات برای تغییر بسیار سخت است اما الان این طرح در حال بررسی است و باید پیش از تصویب پیشنهادات ارائه شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به مباحث مطرح شده در حوزه دپوی کالاها در گمرک گفت: در حال حاضر واردات نهاده های دامی در کشور تنها با ارز دولتی انجام می شود اما در بازار این نهاده ها با دو قیمت دولتی و آزاد عرضه می شود.

وی تصریح کرد: الان کمبودی که در این حوزه وجود دارد بر روی گوشت، لبنیات، مرغ، تخم مرغ و موارد مختلف دیگر تاثیرگذار است؛ الان مشکل است است که نهاده ها با ارز دولتی وارد می شود ولی در شبکه توزیع مشکلات بسیاری وجود دارد و بخشی از نهاده ها به بازار آزاد راه پیدا می کند و بخش دیگر به سختی به دست مرغدار و دامدار می رسد.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارز دولتی در کشور ما انحصارا در عهده عده ای خاص قرار گرفته و شبکه توزیع هم در دست افرادی خاص است، همین می شود که الان در گمرک فردی هزینه ها را کامل داده ولی اجناسش شش ماه است که ترخیص نمی شود.

جوکار خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که تا زمان وجود ارزهای چند نرخی و انحصار در زمینه های مختلف کشور این مشکل را خواهیم داشت، اگر قرار است دولت یارانه بدهد، باید به آخر زنجیره تولید که تولید کننده یا مصرف کننده است پرداخت کند و اگر به میانه این زنجیره یارانه تعلق گیرد جز فساد و فشار به مردم چیزی به وجود نمی آید.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی تفاوت نرخ ارز را یک مصیبت جدی دانست و گفت: این تفاوت نرخ ارز سبب شده که تولید کننده ای ارز 7 هزار تومانی دریافت کرده و الان که سررسید بازپرداخت آن است باید ارز 30 هزار تومانی بدهد؛ این موضوع مشکلی است که در نظام بانکی ما وجود دارد.

انتهای پیام/

225966