رییس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه:

ازبرنامه توسعه کشاورزی سه سال جلو هستیم

استان کرمانشاه سال گذشته از طریق اقداماتی مثل توسعه ضریب مکانیزاسیون، توسعه کشت های گلخانه ای و نشائی، مبارزه با آفات گیاهی، اصلاح نژاد دام و تشکیل زنجیره ‌های ارزش در حوزه دامپروری، توسعه باغات مدرن و... توانسته برنامه های مرتبط با سند توسعه سه ساله بخش کشاورزی استان را اجرایی کند.
تصویر ازبرنامه توسعه کشاورزی سه سال جلو هستیم

به گزارش سایت خبری پرسون از کرمانشاه، نوربخش حاتمی با اشاره به در دست اجرا بودن برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: اجرای این برنامه از دو سال گذشته در استان شروع شده و در این دو سال از حیث اجرا جلوتر از برنامه بودیم.

حاتمی با بیان اینکه در برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی استان قرار بود سال گذشته افزایش 500 هزار تنی تولیدات بخش کشاورزی را شاهد باشیم، گفت: این هدفگذاری محقق شد و مجموع تولیدات کشاورزی استان با رشد 519 هزار تنی از چهار میلیون و 580 هزار تن در پایان سال 1398 به بیش از پنج میلیون و 100هزار تن در پایان سال گذشته رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: استان کرمانشاه سال گذشته از طریق اقداماتی مثل توسعه ضریب مکانیزاسیون، توسعه کشت های گلخانه ای و نشائی، مبارزه با آفات گیاهی، اصلاح نژاد دام و تشکیل زنجیره ‌های ارزش در حوزه دامپروری، توسعه باغات مدرن و... توانسته برنامه های مرتبط با سند توسعه سه ساله بخش کشاورزی استان را اجرایی کند.

حاتمی با بیان اینکه برنامه توسعه سه ساله بخش کشاورزی زمینه ساز توسعه بخش کشاورزی استان خواهد شد، گفت: بر مبنای برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی مجموع تولیدات کشاورزی استان ظرف سه سال از 4.2 میلیون تن در پایان سال 1397به شش میلیون تن در پایان امسال خواهد رسید.

حاتمی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در بخش کشاورزی ظرفیت های زیادی دارد که با توسعه این بخش علاوه بر تامین نیاز داخل استان، می تواند محصولاتی را هم به خارج از استان و حتی خارج از کشور صادر کند، اضافه کرد: بخش کشاورزی استان آنقدر ظرفیت دارد که می‌تواند در حل مشکل بیکاری استان تا حدود زیادی اثرگذار واقع شود.

حاتمی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲.۵ میلیون هکتار وسعت و بیش از ۹۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی دارد ، یادآور شد: استان کرمانشاه با دارا بودن یازده اقلیم و دو برابر متوسط کشوری بارندگی، ظرفیت های زیادی برای توسعه بخش کشاورزی دارد، ضمن اینکه بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی در این استان قابلیت کشت دارند.

منبع: ایسنا

282002