پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مهمترین اخبار

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی:

شهربازی یکی از بازارهای مشهد پلمب شد

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی اعلام کرد شهربازی یکی از بازارهای مشهد به دلیل استفاده از تجهیزات فاقد گواهی استاندارد، پلمب شد.
در شرایطی که استقلال با فرم خوبی به استقبال داربی ۱۰۶ می‌رود، اظهارات ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از مصاف با فولاد در هفته یازدهم لیگ برتر می‌تواند منجر به فعال شدن محرومیت تعلیقی ۲ ماهه‌اش شود تا سرمربی پرتغالی استقلال در خطر از دست دادن داربی قرار بگیرد.
معاون میراث فرهنگی خراسان رضوی:

فرونشست آسیبی به آثار تاریخی ملی نزده است

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اعلام کرد: با وجود قرار گرفتن آرامگاه فردوسی، باغ نادری و حرم مطهر رضوی در فهرست آثار در معرض خطر فرونشست، تاکنون هیچ آسیبی به آثار تاریخی ثبت ملی استان وارد نشده است.
سخنگوی نهاد ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ فردا با ولادیمیر پوتین دیدار خواهد کرد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با مروری بر آخرین روندهای مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران و اقدامات و مواضع آمریکا و سه کشور اروپایی، تصریح کرد: این آمریکاست که باید با جلب اعتماد ایران به دیپلماسی بازگردد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی:

روزانه ۷ میلیون تردد در مشهد / تنها ۷ روز هوای پاک طی ۸ ماه

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با تشریح آخرین وضعیت آلودگی هوای مشهد، از سهم ۶۴ درصدی منابع متحرک در آلایندگی، میانگین عمر بالای ناوگان حمل‌ونقل عمومی و ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی و اتوبوسرانی خبر داد.
رئیس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت حضور در قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: رایزنی های خودمان را می کنیم تا بهترین تصمیم را بگیریم. رفتن یا نرفتن به قرعه‌کشی صرفا در اختیار فدراسیون نیست.
سازمان آگهی های پُرسون