اخبار سیاسی ایران و جهان

در سرویس سیاسی آخرین و مهمترین خبرهای سیاست داخلی و خارجی را بدون در نظر گرفتن جبهه و جناح و به صورت کاملا بی طرف در حوزه های متنوعی چون رهبری، مجلس، دولت، احزاب، دفاعی و امنیتی و ... بخوانید.

مهمترین اخبار

اسحاق جهانگیری در کتاب «در اندیشه ایران» برای نخستین‌بار از جلسه‌ای پس از درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در جماران روایت کرده که در آن، خاتمی، موسوی‌خوئینی‌ها و عبدالله نوری درباره ایجاد کانال ارتباطی میان اصلاح‌طلبان و رهبری گفت‌وگو کرده‌اند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، «قانون اصلاح بند (الف) ماده ۵۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را طبق اصل ۱۲۳ قانون اساسی برای اجرا ابلاغ کرد.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، با صدور حکمی اسماعیل سقاب اصفهانی را به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی منصوب کرد. رئیس‌جمهور در حکم خود بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی، رفع پایدار ناترازی و اجرای سیاست عادلانه‌سازی یارانه‌ها تأکید کرده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پیامی در شبکه اجتماعی «ویراست» با گرامیداشت یاد شهید حسن طهرانی‌مقدم، تأکید کرد که این شهید بزرگوار با دوراندیشی و تدبیر خود، مسیر فردای ایران اسلامی را ترسیم کرده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پیامی در شبکه اجتماعی «ویراست» با گرامیداشت یاد شهید حسن طهرانی‌مقدم، تأکید کرد که این شهید بزرگوار با دوراندیشی و تدبیر خود، مسیر فردای ایران اسلامی را ترسیم کرده است.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای از جمله درگیری‌های افغانستان و پاکستان، وضعیت فلسطین و روند همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت‌وگو کرد. دو طرف بر لزوم تقویت گفت‌وگوهای منطقه‌ای و همکاری تهران، مسکو و پکن در موضوعات راهبردی تأکید کردند.

در پی پیگیری‌های کمیته ویژه وزارت کشور درباره عملکرد شهرداری اهواز، چهار مقام این نهاد از سمت خود برکنار شدند و رضا امینی، شهردار اهواز، استعفای خود را به وزیر کشور تقدیم کرد. احمد وحیدی، وزیر کشور، با این استعفا موافقت کرده است.

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، با تأکید بر نقش محوری تهران، مسکو و پکن در آینده پرونده هسته‌ای ایران گفت که تصمیم نهایی در این زمینه تا حد زیادی به همکاری این سه کشور بستگی دارد. او در عین حال، نسبت به توانایی تروئیکای اروپایی برای ایفای نقش مثبت در این پرونده ابراز تردید کرد.

سازمان آگهی های پُرسون