شهردار اصفهان

آلودگی هوای اصفهان باید اقدام اساسی همچون مدیریت منابع آلایندگی‌ها انجام شود

شهردار اصفهان با بیان اینکه این روزها حال و هوای اصفهان در حوزه مسائل زیست‌محیطی خوب نیست، گفت: برای رفع آلودگی هوای اصفهان باید اقدام اساسی همچون مدیریت منابع آلایندگی‌ها انجام شود
تصویر آلودگی هوای اصفهان باید اقدام اساسی همچون مدیریت منابع آلایندگی‌ها انجام شود

به گزارش سایت خبری پرسون،از اصفهان؛ علی قاسم‌زاده در برنامه تلویزیونی «اصفهان من» با بیان اینکه این روزها حال و هوای اصفهان در حوزه مسائل زیست‌محیطی خوب نیست، اظهار کرد: برای رفع آلودگی هوای اصفهان باید اقدام اساسی همچون مدیریت منابع آلایندگی‌ها انجام و آلاینده‌های ساکن و ثابت همچون صنایع و کارخانه‌ها و منابع آلاینده متحرک از جمله خودروها و وسایل نقلیه مدیریت شود.

وی افزود: برای تلطیف و کاهش آلودگی هوا به‌ عنوان مُسکن، به پیشنهاد یکی از متفکران شهر به‌صورت آزمایشی کاری را در یکی از نقاط شهر انجام می‌دهیم؛ اگر این روش پاسخگوی این مشکل باشد، در روزها یا شب‌هایی که هوای شهر آلایندگی بالایی دارد، از این تکنولوژی تجربه شده در بعضی نقاط دنیا در اصفهان استفاده خواهیم کرد و امیدواریم هوای شهر را بهتر کند.

شهردار اصفهان ادامه داد: شهرداری دو وظیفه عمده نگهداری و توسعه و ارتقای شهر را به‌عهده دارد که در نگهداری شهر، مأموریت را به دو حوزه عمران و خدمات شهری محول کردیم؛ حوزه عمران مأموریت حفظ و نگهداری از ابنیه عمومی شهر را به عهده دارد و معابر، پل‌های ماشین‌رو و عابرپیاده را بر عهده دارد.

قاسم‌زاده بیان کرد: یکی از گلایه‌های شهروندان طی دو سال گذشته که در تماس با ۱۳۷ و در جلسات حضوری مطرح می‌کردند، فعال نبودن پل‌های عابر پیاده مکانیزه یا خراب و خاموش بودن آن‌ها بود؛ در شهر اصفهان حدود ۱۲۹ پل عابر پیاده داریم که ۲۶ پل با استفاده از پله‌برقی یا آسانسور مکانیزه شده است.

وی اضافه کرد: این پل‌ها زمانی در اختیار بخش خصوصی بود و سرمایه‌گذاری آن‌ها را به‌عهده گرفته بود، اما در طول زمان، نگهداری پل‌ها توسط سرمایه‌گذار به خوبی انجام نشد و به‌ تدریج با مشکل فنی مواجه شد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه در دوره ششم مدیریت شهری شاهد دعوای حقوقی بین شهرداری و سرمایه‌گذار بودیم که با پیگیری‌ها به سرانجام رسید، ادامه داد: در نیمه دوم سال گذشته این پل‌ها تحویل شهرداری شد، از همان زمان مرمت آن‌ها آغاز شد و قرار است تا قبل از عید امسال تمام پل‌ها به جز پل‌های روبه‌روی مسجدالکریم خیابان بزرگمهر و مقابل درمانگاه نواب صفوی که هنوز در اختیار بخش خصوصی است، در معاونت فرهنگی و شرکت نیک‌اندیش آماده و به حداکثر بهره‌وری ممکن برسد.

قاسم‌زاده گفت: یکی دیگر از مواردی که شهروندان با سامانه ۱۳۷ مطرح کردند، روشنایی شهر است؛ به جز بوستان‌ها که تأمین نور آن‌ها به‌عهده شهرداری است، برای سایر قسمت‌ها این مطالبه را شهرداری نیز در کنار شهروندان از شرکت توانیر دارد و امیدواریم تدبیری بیندیشند.

منبع: پرسون

560918

مطالب مرتبط