مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان:

کسب رتبه نخست کشور در جذب تسهیلات اشتغالزا نصیب استان همدان شد

مدیر کل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: استان همدان با پرداخت ۱۱۶ درصد تسهیلات رتبه نخست را در جذب تسهیلات اشتغالزا کسب کرده است.
تصویر کسب رتبه نخست کشور در جذب تسهیلات اشتغالزا نصیب استان همدان شد

به گزارش سایت خبری پرسون از همدان، احمد توصیفیان مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه تسهیلات اشتغالزای بانک ها از محل منابع داخلی بانک و یا تسهیلات تکلیفی مانند تبصره 18 قانون بودجه،الحاقی ماده 52،تسهیلات صندوق توسعه ملی،خود اشتغالی تبصره 16 نهادهای حمایتی ،تسهیلات مشاغل خانگی و تسهیلات اشتغال پایدار روستایی است گفت: یکی از اساسی ترین این تسهیلات تسهیلات روستایی است که از اواخر سال 96 درکشور شروع و در پنج مرحله سهمیه توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه سهم استان همدان از این تسهیلات 441 میلیارد تومان افزود: با پیگیری خوب استانداری، دستگاه های اجرایی و بانکهای عامل با برگزاری جلسات متعدد کمیته فنی و کمیته نظارت توسط اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و همکاری خوب بانک های عامل ۴۵۷ میلیارد تومان عقد قرارداد و پرداخت صورت گرفته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: نسبت به سهمیه ابلاغی به بانک های استان معادل 11 6 درصد و رتبه نخست کشور هستیم.

توصیفیان تصریح کرد : تسهیلات مشاغل خانگی از طریق بانک های توسعه تعاون و رفاه کارگران پرداخت شده است که علاوه بر پرداخت تسهیلات، اقداماتی مناسبی جهت اتصال مشاغل خانگی به بازار فروش با همکاری جهاد دانشگاهی و دستگاههای متولی انجام گرفته و حمایت های بیمه نیز توسط صندوق روستاییان و عشایر و تامین اجتماعی صورت پذیرفته است.

وی در ادامه با تصریح کرد. در نیمه دوم سال 97 تهیه سند راهبردی توسعه و سند اشتغال که از ابتکارات استاندار همدان بود موضوع ایجاد سالانه حدود 20 هزار نفر فرصت شغلی با توجه به اولویت های منطقه ای و بخشی با جذب حدود 5 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی و دولتی با هدف رسیدن نرخ بیکاری از 10.6 درصد سال 97 به 7.1 درصد در پایان برنامه توسعه اقتصادی (سال 1400) مطرح شد

توصیفیان در خصوص تقسیم کار دستگاهی و شهرستانی از ظرفیت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری که همواره استان از نظر کمی و کیفی رتبه برتر کشور داشته است، تصریح کرد: برنامه های فعال بازار کار و صیانت از اشتغال موجود در دوره کرونا نیز استفاده شد.

وی بیان کرد: درسال1399 تاکنون به میزان 5800 میلیارد تومان سرمایه گذاری در راستای ایجاد اشتغال توسط بانک ها و آورده بخش خصوصی انجام شده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان درخصوص بیمه بیکاری ناشی از کرونا گفت : تا پایان خرداد ماه 1399 بابت بیمه بیکاری ناشی از ویروس کرونا تعداد10500 نفر از هم استانی هایی که بر اثر این ویروس منحوس بیکار شده بودند ، بیمه بیکاری دریافت کردند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا پایان دیماه تعداد دو هزار و ۳۹۳ نفر مشمول بیمه بیکاری شده اند و طی 10 ماه سالجاری تعداد یک هزار و ۵۷۲ نفر به مقرری بگیران بیمه بیکاری استان اضافه و تعداد یک هزار و ۸۴۶ نفر با توجه به شرایطی که داشته اند (بازرسی های انجام شده، اشتغال مجدد، پایان مقرری بیمه بیکاری) قطع مقرری شده اند و در این زمینه جزء استانهای دارای کمترین مقرری بگیر بیمه بیکاری در کشور هستیم.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه استان با تاکید بر اینکه تعاونی‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین اشکال فعالیت اقتصادی مطرح می‌باشند و با بهره‌گیری از الگوی تعاون، شکوفایی استعدادها و ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های گوناگون اقتصاد قابل‌تصور است گفت: تعاونیهای فعال استان 1200 تعاونی ، با تعداد اعضاء 1503257 و فرصت شغلی 13289 نفر می باشد که با عنایت به فرابخشی بودن و تنوع موضوع فعالیت در تعاونی ها تعداد 675 تعاونی معادل 56 درصد از کل تعاونی های استان را تعاونی تولیدی.( تعاونیهای کشاورزی ، صنعتی و معدنی ، فرش دستباف و ... ) ، تعداد 340 تعاونی معادل 28 درصد از کل تعاونیها را تعاونیهای خدماتی و تعداد 185 معادل 16 درصد تعاونیها را تعاونی های توزیعی در برمی گیرد.

توصیفیان با تاکید بر اینکه رسالت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نظارت ، حمایت و هدایت از شرکت های تعاونی می باشد و درسالجاری استان همدان کسب رتبه ممتاز استانی و کشوری و را در تحقق برنامه های اداره کل از جمله حوزه تعاون را داشته است.

245136