امام جمعه موقت کرمانشاه مطرح کرد:

هدف قرار دادن نظام آموزشی توسط دشمن در سند 2030

امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: در سند ۲۰۳۰ دشمن نظام آموزشی کشور را هدف قرار داده است و با این کار به دنبال استحاله فرهنگی و اعتقادی آینده سازان این انقلاب است.
کرمانشاه_ پرسون؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد حجتی ظهر امروز در دیدار با جمعی از طلاب مدارس علمیه کرمانشاه ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت امام سجاد (ع) بیان کرد: محرم و صفر برای همه ما درس های بزرگی داشته و دارد و می توان از این ایام به عنوان ذخیره های معنوی و دینی برای هر انسانی نام برد.
امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: لذا مکتب عاشورا نه تنها از بعد عاطفی و دینی برای ما ارزشمند است، بلکه می تواند برای ما یک مسیر راه به سمت تعالی معرفی نماید.
این استاد حوزوی در ادامه سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری خطاب به روسای آموزش و پرورش کشور، افزود: در سخنانی که مقام معظم رهبری خطاب به مدیران و مسئولان آموزش و پرورش کشور داشتند، نکات بسیاری نهفته بود که قابل بررسی و تحلیل است.
حجت الاسلام والمسلمین حجتی ادامه داد: یکی از مواردی که رهبر انقلاب نسبت به آن بسیار حساسیت نشان دادند، مساله سند 2030 بود، سندی که به نوعی می توان گفت که تهاجم فرهنگی و اعتقادی علیه معنویات می باشد.
امام جمعه موقت کرمانشاه تصریح کرد: در سند2030 دشمن عملا و رسما نظام آموزشی کشور را هدف قرار داده است و با این کار به دنبال استحاله فرهنگی و اعتقادی آینده سازان این انقلاب است.
وی با تاکید بر اینکه اجرایی شدن سند 2030 بزرگترین تهدید برای اعتقادات و شعائر دینی است، گفت: سند 2030 سلاح فرهنگی دشمنان می باشد که زیرساخت های دینی و فرهنگی کشورهایی همانند ایران اسلامی را هدف قرار داده است و تاسف بارتر اینکه برخی در داخل مملکت اصرار عجیبی بر اجرایی شدن این سند دارند.
حجت الاسلام و المسلمین حجتی ادامه داد: در بندها و محتوای این سند بسیاری از مرزهای دینی نه تنها از بین رفته است، بلکه اخلاقیات به صورت کامل به گوشه ای انداخته شده است.
این استاد حوزه علمیه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که توسط رهبر معظم انقلاب تشریح و تحلیل گردید، مساله فضای مجازی بود. در سخنان معظم له فضای مجازی به شمشیری دولبه تشبیه شده بود که نیازمند بسترسازی می باشد.
وی تصریح کرد: همچنین رهبر معظم انقلاب خطرات فرهنگی و اعتقادی فضای مجازی برای کودکان و فرزندان این انقلاب را متذکر شدند که این موضوعی بسیار مهم می باشد که ایشان به خوبی این امر را تبیین فرمودند.
امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: لذا باید بتوانیم هم فضای مجازی را براساس اعتقادات ایرانی ـ اسلامی مدیریت کنیم و نیز اینکه راهکاری بهتر برای استفاده کودکان و فرزندانمان از فضای مجازی که هم تهدید است و هم فرصت، پیدا کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حجتی در ادامه افزود: بنابراین می طلبد که متولیان فرهنگی با فعالان فضای مجازی کارهای زیرساختی در این زمینه را انجام دهند و اجازه ندهند که خدایی ناکرده فضای مجازی به یک سلاح مخرب علیه سرمایه های این سرزمین مبدل شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حوزه های علمیه و طلاب و روحانیون می توانند بخش اعظمی از خلاهای دینی و فرهنگی کشور را پوشش دهند، عنوان کرد: معنویت و فطرت دو مقوله مهم تاریخ بشر بوده است و همواره فطرت انسان حقیقت جو و دین گرا بوده است، لذا نباید با کم کاری های خود این خلا را تداوم ببخشیم، زیرا در صورت تحقق این امر این دشمن است که باورهای اومانیسمی و غیردینی را به خُرد افکار کودک، نوجوان و جوان مسلمان و ایرانی خواهد داد.
امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: لذا شما طلاب امروز به عنوان سربازان و پاسداران دین در برابر این امر مسوول و موظف هستید، بنابراین جبهه فرهنگی امروز نیازمند جهاد فرهنگی و دینی شما طلاب و روحانیون دارد.
شیرین شاهین تبار- استان کرمانشاه

194922