تولید گوشت قرمز در ایران چقدر است؟

در کشور ما بخش عمده گوشت تولیدی به گوشت قرمز اختصاص دارد که از پرورش دام سنگین و سبک تأمین می‌شود.
تصویر تولید گوشت قرمز در ایران چقدر است؟

به گزارش سایت خبری پرسون، در ایران دست‌کم ۲۷ گونه دام سبک وجود دارد که متناسب با شرایط اقلیمی کشور در سراسر کشور پراکنده‌اند. در مواردی با واردات نژادهای برتر گوشتی از خارج از کشور و تلفیق آنها با نژادهایی که قابلیت زیست در شرایط سخت را دارند، برای دستیابی به دامی مناسب‌تر تلاش شده است.

آمارها حاکی از این است که سالانه حدود ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز در ایران تولید و مصرف می شود.

منبع: همشهری انلاین

600490

سازمان آگهی های پرسون