به گزارش سایت خبری پرسون، دریک درگیری که به گفته شاهدان عینی راس ساعت ۱۴:۳۰ در شهرک مصطفی خمینی ابسرد دماوند اتفاق افتاد در ابتدا یک خودروی نیسان با بار حامل چوب منفجر و بلافاصله با تیراندازی ۴نفر از تروریست ها به خودروی حامل شهید فخری زاده باعث به شهادت رسیدن وی شدند که یک نفر از عاملان ترور نیز بازداشت شده است.
تیم حفاظت این دانشمند هسته ای موشکی به شدت زخمی و همراه با بالگرد به بیمارستان منتقل گردید.
متاسفانه ساعتی بعد منابع خبری اعلام کردند تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
رسانه های رژیم صهیونیستی از لحظات اولیه ترور محسن فخری زاده دانشمند هستهای ایران، این خبر را در رأس اخبار خود پوشش دادند و اعلام کردند که نتانیاهو تلویحا مشارکت احتمالی این رژیم در ترور محسن فخری زاده دانشمند هسته ای ایران را تایید کرده است. نتانیاهو در رسانه های رژیم خود گفته است: در این هفته کارهایی انجام دادم که نمی توانم در مورد آنها سخن بگویم
اما شهید محسن فخری زاده کیست؟
نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
نام فخریزاده تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام کرد:
بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست ها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل شد.
متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اقدام ناجوانمردانه ترور یکی از مدیران متعهد و متخصص خود را به محضر مبارک مقام معظم رهبری و ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نماید.
گفتنی است سردار حسین دهقان مشاور فرماندهی کل قوا در امور صنایع دفاعی، قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، حجت السلام رییسی؛ رییس قوه قضائیه، قدوسی رییس کمیسون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و همسر شهید علینژاد از اولین شخصیت های حقیقی و حقوقی بودند که بلافاصله در فضای مجازی واکنش نشان داده و عاملان این ترور را محکوم کردند.