شهردار شهر جهانی زیلو:

30 درصد وسعت شهر میبد را بافت تاریخی تشکیل داده است

نقوی  با بیان اینکه دوره پنجم دوره قانون مند شدن و رفع مشکلات شهروندان بوده خاطر نشان کرد: در دوره پنجم بالغ بر 175 هزار متر مربع مجوز تغییر کاربری در حوزه مسکونی صادر کردیم  که در جهت رفع مشکلات مردم بوده و در تاریخ شهرداری میبد بی سابقه است.

به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، علیرضا نقوی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه امروزه شهرداری ها در مسیر انجام ماموریت های خود برای پیشرفت شهرها با چالش‌های گسترده روبرو هستند گفت: چالش هایی در زمینه مدیریت بحران از دغدغه های اصلی شهرداران است.

شهردار میبد افزود: انتظارات به حق مردم از مدیران شهری در جهت رفع مشکلات از یکسو و مسئولیت هایی که در مباحث توسعه پایدار،شهر هوشمند برعهده شهرداران گذاشته شده از وظایف مهم شهرداری هاست.

نقوی با اشاره به اینکه شهرداری میبد مجری سیاست گذاری های است که در شورای پنجم مد نظر بوده اظهار داشت: این سیاست ها در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی در قالب مصوبات شورای شهر به شهرداری ابلاغ می شود.

وی در ادامه یکی از شاخصه های شهر میبد را محلات محوری آن دانست و گفت: میبد شهر جهانی زیلو و شهری است که در کشور و عرصه بین الملل حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و کاروانسرای شاه عباسی آن در حال ثبت جهانی است.

شهردار میبد اضافه کرد: وسعت شهری و محدوده خدماتی شهر میبد ۳ هزار و ۲۰۰ هکتاراست که نزدیک به 30 درصد یعنی 1000هکتارآن بافت تاریخی و فرسوده دارد وبه همین دلیل پتانسل برخورداری از شهرداری بافت تاریخی را دارد.

نقوی در ادامه یکی از اقدامات اساسی در میبد را تصویب طرح تفضیلی این شهر برشمرد و ابراز داش: قرار بود این طرح در سال ۸9 یک ساله اماده و مسیر راه 10 ساله شهر باشد که متاسفانه طراحی و تدوین آن نزدیک به ده سال طول کشید و در سال ۹۸ طرحی مصوب و ابلاغ شد که بیش از 80 درصد ان قابلیت اجرایی نداشت.

وی تصریح کرد: شورای شهر پنجم با تاکید بربارنگری طرح آن را در مرداد ۹۹ به تصویب رساند که در حال حاضر مراحل تدوین خود را می گذراند و همه تلاش ما این است که یکساله به تصویب برسد چرا که نقشه راهبرد توسعه شهرستان میبد یعنی افقی که تا ۱۴۱۰ ترسیم شده از مسیر طرح جامع پیش می رود.

شهردارشهر جهانی زیلو در بخش دیگری از سخنانش قانون مند شدن فعالیت های شهرداری را از مهمترین اقدامات دوره پنجم عنوان کرد و گفت: متاسفانه طولانی شدن تهیه و تدویت طرح تفضیلی سبب گرایش شهروندان به خلاف سازی شد و شهروندان به ناچار با توجه به اینکه سرانه مسکونی به میزان تقاضا نبود مجبور به تغییر کاربری اراضی مزروعی بدون دریافت مجوز شدند که در سطح کلان مشکلاتی را به وجود اورد.


بیشتر بخوانید؛

جهانی بودن یزد و میبد فرصتی طلائی برای اعتلای فرهنگ و هنر استان


نقوی با بیان اینکه دوره پنجم دوره قانون مند شدن و رفع مشکلات شهروندان بوده خاطر نشان کرد:در دوره پنجم بالغ بر 175 هزار متر مربع مجوز تغییر کاربری در حوزه مسکونی صادر کردیم که بیش از 130 هزار متر مربع آن از سال 97 به بعد بوده و در حوزه تجاری هم بیش از 66 هزار متر مربع تغییر کاربری صورت گرفته که در جهت رفع مشکلات مردم بوده و در تاریخ شهرداری میبد بی سابقه است.

وی تاکید کرد: در سال 99 اولویت بندی ها بر اساس نیازهای شهروندان که به اعضای شورا اعلام شده بود صورت گرفته و پروژه های عمرانی و خدماتی در این حوزه براساس خرد جمعی در تمامی محلات انجام شده که باعث رضایتمندی نسبی شهروندان شده است.

انتهای پیام/

حیران_ استان یزد

224690