تفاهم‌نامه بسیج سازندگی و کمیته امداد برای اشتغالزایی در خراسان‌جنوبی

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به بودجه محرومیت‌زدایی و آخرین وضعیت اختصاص این بودجه، گفت: تاکنون از دو هزار میلیارد تومان بودجه محرومیت‌زدایی هیچ مبلغی اختصاص نیافته و واگذار نشده است.

به گزارش پرسون؛ مراسم امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توسعه اشتغال و توانمندسازی گروه‌های جهادی در خراسان‌جنوبی برگزار شد.

این مراسم با حضور سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی، «حجت‌الله عبدالملکی» معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور، حجت‌الاسلام «غلامحسین نوفرستی» قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان، سردار «علی قاسمی» فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی و جمعی از مسئولان ذیربط در بیرجند برگزار شد.

براساس این تفاهم‌نامه ۳۲ میلیارد تومان برای ایجاد یک هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در خراسان‌جنوبی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بسیج سازندگی هزینه می‌شود.

سردار «محمد زهرایی» مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: خراسان‌جنوبی جزو ولایت‌پذیرترین و ولایت‌مدارترین استان‌های کشور است که ریشه در مبانی اعتقادی مردم دارد.

ظرفیت‌های فراوان خراسان‌جنوبی در زمینه محصولات استراتژیک

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به ظرفیت‌های فراوان این استان در زمینه محصولات استراتژیک مانند زعفران، زرشک و عناب، مطرح کرد: زرشک و عناب از جمله محصولاتی بوده که در سطح کشور زبان‌زد است.

زهرایی با گلایه از خام‌فروشی محصولات استراتژیک استان خراسان‌جنوبی، مطرح کرد: خراسان‌جنوبی مصداق بارز خام‌فروشی است و محصولات استراتژیک استان خام‌فروشی می‌شود.

۱۶ درصد زرشک استان صادر می‌شود

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶ درصد زرشک استان صادر می‌شود که آن هم به‌ صورت خام است، اضافه کرد: همچنین ۹۷ درصد زعفران دنیا در جنوب خراسان بوده اما برند و قیمت‌گذاری‌ها در اسپانیا انجام می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور تنها راه ایجاد ارزش افزوده برای محصولات استراتژیک استان را توجه به فرآوری آن که همان توجه به اقتصاد مقاومتی است دانست و عنوان کرد: باید صنایع تبدیلی و فرآوری در این استان توسعه یابد.

ایجاد یک مدل جدید ایجاد اشتغال در کشور

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توسعه اشتغال و توانمندسازی گروه‌های جهادی، افزود: این تفاهم‌نامه هم جزئی از این مأموریت است که در صورت اجرای صحیح می‌تواند به یک مدل ایجاد اشتغال در کشور تبدیل شود.

زهرایی بیان داشت: نه تنها کمیته امداد امام خمینی(ره) و نهادهای انقلابی بلکه هر بخش خصوصی، نهاد و دستگاه اجرایی در حیطه خود و مأموریتی که برای آن تعریف شده باید به این جمعیت بپیوندد و این کار مشترک را انجام دهند.

خودباوری مؤلفه اول محرومیت‌زدایی است

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به تعریف طرح کلان «محرومیت‌زدایی مردم‌پایه»، گفت: در سال گذشته توانستیم ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه محرومیت‌زدایی کار کنیم.

زهرایی ادامه داد: امسال هم علی‌رغم عدم اختصاص بودجه با کمک خیران و سایر نهاد‌ها و بسیج امکانات، تاکنون دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به قرارداد‌های محرومیت‌زدایی تبدیل شده و دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هم موافقت‌نامه‌هایی است که در حال تبدیل شدن به قرارداد است که در مجموع نسبت به سال گذشته ۲۲ برابر افزایش داشته است.

منبع/ فارس

208085