آسیب شناسى کنیم؛ نه سیاه نمایى

بعضی از همکاران دانشگاهی ما به جای آسیب شناسی و ریشه یابی همسرکشی تلاش می کنند این دسته از جنایت ها را در پوشش (زن کشی) و جرایم ناشی از فرهنگ مردساالری قرار دهند. کارشناسان ماهواره نشــین نیز به جای واقع گرایی تلاش در پررنگ نمودن فرهنگ مردسالاری نموده و با قصد سیاه نمایی جایگاه زنان واقعیت ها را مخدوش نمایند.
تصویر آسیب شناسى کنیم؛ نه سیاه نمایى

به گزارش سایت خبری پرسون، مجید ابهرى آسیب شناس در یادداشتی نوشت: جرم و جنایت در مورد هر انسان تاســف انگیز و در مورد مادر فرزند و همسر اسفبار است. بعضی از همکاران دانشگاهی ما به جای آسیب شناسی و ریشه یابی همسرکشی تلاش می کنند این دسته از جنایت ها را در پوشش (زن کشی) و جرایم ناشی از فرهنگ مردساالری قرار دهند. کارشناسان ماهواره نشــین نیز به جای واقع گرایی تلاش در پررنگ نمودن فرهنگ مردسالاری نموده و با قصد سیاه نمایی جایگاه زنان واقعیت ها را مخدوش نمایند.

در کنار زن کشی شــاید به همان اندازه یا کمتر مردان به دست زنانشان به قتل می رسند. به عنوان کسی که 3۰ ســال از عمر و جوانی خویش را در آسیب شناسی اجتماعی میدانی و نظری سپری کرده، دشوار بتوانم واقعیت ها را با شرایط سیاسی مخلوط نمایم.

از نگاه آسیب شناسی رفتاری دلایل بنیادی این جنایات را می توان در گروه های زیر طبقه بندی کرد:

الف؛ دلایل زن کشی: بروز روابط موازی بین زنان با مردان بیگانه در حاشیه زندگی؛ مشکلات جنسی و انباشت آنها در زندگی بدون کاهش یا حل آنها؛ ورود شخص ثالث به روابط زناشویی و تخریب روابط عاطفی زن و شوهر به علت ازدواج های نارس و عجولانه و کوتاهی مدت آشنایی قبل از ازدواج.

ب؛ ضعف و فقدان مهارت های زندگی، بی بند وباری در فیلم ها و سریال های فراوان شــبکه های ماهواره ای همراه با قبح زدایی از روابط نامشروع.

ج؛ وجود 2۰میلیون مجرد اعم از دختر و پسر که در مقابل موانع ازدواج متوقف شده و به نوعی از آن صرفنظر نموده اند. سازمان ها و نهادهای متولی فرهنگی و قضائی در کنار خانواده ها و رسانه های مجاز مخصوصا صداوسیما با دعوت از صاحب نظران و نخبگان در امور تربیتی باید بدون وقت کشی با تشکیل کارگروه های تخصصی نسبت به بررسی و نظارت بر اخبار اقدام ننمایند تا ازاین رهگذر دیگر شاهد حمل جسد انسان ها چه زن و چه شوهر نباشیم.

منبع: آرمان ملی

522459

مطالب مرتبط