مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

۲۹ هزار خانوار؛ زیر چتر حمایتی بهزیستی

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه در زمان حاضر ۲۹ هزار خانواده شامل ۸۹ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی و ۱۵ هزار و ۳۱۹ نفر مستمری‌ بگیر هستند گفت: بقیه مددجویان نیز به روش‌های مختلف از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند.

تصویر ۲۹ هزار خانوار؛  زیر چتر حمایتی بهزیستی

به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، محمد محمدی قیداری افزود: بهزیستی سازمانی حمایتی –تخصصی است که امروز با توجه به گسترش فعالیت‌ها و اجرای قانون جامع حمایت از حقوق معلولین تبدیل به سازمانی پرسشگر و مطالبه‌گر شده است که تلاش می‌کند خدمات خود را ضمن شفاف‌سازی و در دسترس قرار دادن امکانات جهت جامعه هدف خود تخصصی و به روز ارائه کند.

وی اضافه کرد: یکی از اقدمات مهم بهزیستی ارایه ۱۳ خدمت در قالب سامانه های میز خدمت الکترونیک، سامانه فرزندخواندگی، سامانه قوانین و مفررات سازمان بهزیستی، سامانه ارمغان، سامانه مشاوره مجازی، سامانه تصمیم، سامانه جلب مشارکت های مردمی، سامانه صدور مجوز مراکز، سامانه خودارزیابی روانشناختی در بحران کرونا، سامانه غربالگری طیف اتیسم، اطلاعات مراکز خدمات بهزیستی(+ زندگی)، سامانه شفافیت بهزیستی و سامانه دیده بان به گروه‌های هدف و متقاضیان است.

این مسوول با بیان اینکه شفاف‌سازی و ایجاد سقف شیشه‌ای برای بهزیستی از دیگر کارهای انجام گرفته است، گفت: سامانه شفافیت (در سایت بهزیستی به ادرس shafaf.behzisti.ir قرار داده شده که اطلاعات مربوط به نشانی مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی، لیست معاملات و قراردادها، لیست هزینه کردها، اسامی مدیران، املاک و دارایی‌ها، لیست مشارکت‌های مردمی، مجوزهای صادره، فرایند استخدام، برنامه راهبردی و توسعه، راهبردها و برنامه‌ها، پژوهش بارگزاری و جهت اطلاع عموم در دسترس قرار گرفته است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه دیده بان نیز گفت: شماره تماس ۱۴۸۲ بصورت کشوری اعلام شده نشانی سامانه ملی دیده بان www.didehban.behzisti.ir بوده و در بستر وب موبایل نیز قابل دسترسی است.

محمدی افزود: بر این اساس مردم و مددجویان بهزیستی با ثبت شکایت و انتقاد، با کد پیگیری که ارائه می‌شود می‌تواند آن را پیگیری کند. که خط ۱۴۸۲ با تمام تلفن‌های ثابت و همراه بدون نیاز به کد، قابل ارتباط و رایگان است.

وی اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۶۹۷ نفر در ۳۱ استان و ۱۰ کاربر در ستاد بهزیستی کشور و ۹ نفر کارشناس مراکز تلفن در مرکز ملی دیده بان، پاسخگویی، پیگیری و جمع آوری اطلاعات و تحلیل آن را برعهده دارند.

به گفته محمدی، یکی از ویژگی‌های سامانه ملی دیده‌بان این است که تحلیل داده های آن به شکل داشبورد مدیریتی عمل می‌کند و مدیران با بررسی اطلاعات می‌توانند به طور مثال بفهمند بیشترین مشکلات در سالی که گذشت، چه بوده است.

منبع: ایرنا

323869