شناسه خبر: 380204

شنبه 25 دی 1400 13:54

حضور داوطلب 82 ساله در امتحانات نهایی دی ماه

به گزارش سایت خبری پرسون، مهدی بهمنی، متولد ۹مهرماه سال ۱۳۱۸در تهران، که در صنعت چاپ فعالیت می‌کند، با داشتن ۴فرزند دختر و یک پسر و ۹نوه خود را برای رفتن به دانشگاه آماده می‌کند.

در امتحانات بزرگسالان دی ماه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰استان البرز در حدود چهار هزار و ۱۶۷نفر شرکت کردند که یکی از آن ها، داوطلبی ۸۲ساله به نام مهدی بهمنی است.

بر این اساس، این داوطلب ۸۲ ساله، اهل شعر و علاقه‌مند به سروده‌های شاعران بزرگ ایرانی نظیر: حافظ و سعدی است و به همین منظور و با اعتقاد بر این که علوم انسانی از رشته‌های مهمی است که داوطلبان کنکور باید برای ادامه تحصیل در رشته‌های آن علاقه بیشتری داشته باشند، در امتحانات نهایی پایه دوازدهم دی ماه ۱۴۰۰ شرکت کرده است.

در این گزارش آمده است، این داوطلب ۸۲ ساله، با استفاده از ذره بین سؤالات امتحانی را مطالعه و به آن پاسخ می‌دهد.

پشتکار، اعتماد به نفس و تلاش این داوطلب البرزی برای گرفتن مدرک دیپلم، با انگیزه ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته جامعه شناسی، تحسین برانگیز است.

منبع: ایلنا