پیشگیری از سرطان با خوراکیهای سرشار از آنتی اکسیدان تحقیقات نشان میدهند که برای جلوگیری از سرطان، مصرف برخی از آنتی اکسیدانهای خوراکی ضروری است. چهارشنبه 3 دی 1399
بیماری خطرناکی که با مصرف زیاد سس کچاپ ایجاد میشود مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاب بیماریهای جدی برای کودکان به دنبال دارد. دوشنبه 1 دی 1399
ماده غذایی که خطر حمله قلبی را کاهش می دهد کرهای که از دامهای علفخوار به دست آمده باشد حاوی ویتامین K2 است که در مقایسه با نوع گیاهی آن، خطر حملهٔ قبلی را کاهش میدهد. یکشنبه 30 آذر 1399
خواص خوراکیهای یلدایی از صد دانه یاقوت تا انواع مغزها یلدای امسال، یلدای بیهیاهو، بدون شلوغی و حضور فامیل و آشنایان است و قرار است تنها همنشین این بلندترین شب سال آجیل باشد و انار و هندوانه. یکشنبه 30 آذر 1399
با این ادویه سه برابر روشهای دیگر وزن کم کنید یک مطالعه جدید نشان میدهد که گنجاندن زیره در رژیم غذایی برای سرعت بخشیدن به کاهش وزن و کاهش سطح کلسترول بد در بدن موثر است. یکشنبه 23 آذر 1399
برنامه غذایی مناسب برای پیشگیری از کرونا دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی پیشنهاد کرده است. یکشنبه 23 آذر 1399
خواص متعدد سکنجبین و کاهو را بشناسید سکنجبین و کاهو یکی از خوراکیهای پر طرفدار ایرانیها بوده و به عقیده بسیاری از پزشکان متخصص، خواص درمانی متعددی را داراست. شنبه 15 آذر 1399
اینفوگرافیک؛ سبزی و ادویههایی ضد فشارخون فشار خون بالا یکی از بیماری های رایج میان انسان ها است که حدودا نیمی از بزرگسالان را درگیر خود کرده است. فشارخون بالا را می توان یکی از اصلی ترین دلایل بیماری های قلبی دانست. پنج شنبه 13 آذر 1399
میوههای شگفت انگیز ضد چاقی آنتوسیانین موجود در برخی میوه ها که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، ممکن است به پیشگیری از اضافه وزن کمک کند. دوشنبه 10 آذر 1399
اینفوگرافیک؛ چند خوراکی مفید که بدن را در مقابل سرما مقاوم می کند همزمان با فصل سرما برخی بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی افزایش مییابد که برای جلوگیری از ابتلای به آنها باید تغذیه مناسبی داشته باشیم. دوشنبه 3 آذر 1399
تغذیه دیابتیها چگونه باید باشد؟ یک مشاور تغذیه، با اشاره به نحوه اصلاح برنامه غذایی افراد دیابتی، به ارائه توصیههایی برای بهره مندی از رژیم غذایی مناسب و کاهش قند خون پرداخت. جمعه 30 آبان 1399
این مواد غذایی ویروس کرونا را در بدن انسان نابود میکند دانشمندان آلمانی اعلام کرده اند که تا ۹۷% ویروس کرونا توسط برخی از مواد خوراکی معمولی از بین میرود. سه شنبه 27 آبان 1399
توسط متخصصین طب ایرانی پیشنهاد شد؛ پیشگیری و درمان کرونا با طب ایرانی+دستور العمل دستورالعمل پیشگیری و درمان افراد دارای علایم کرونا از سوی متخصصین طب ایرانی تهیه و ارایه شده است. یکشنبه 25 آبان 1399
غذاهای تند خطر مرگ زودرس را ۲۵ درصد کاهش می دهد دانشمندان آمریکایی میگویند مصرف غذاهای تند احتمال مرگ زودرس را در افراد ۲۵ درصد کاهش میدهد. یکشنبه 25 آبان 1399
میوه ای همتراز با واکسن آنفلوانزا یک مشاور تغذیه گفت: گوجیبری میوهای خاص است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است و بدن را در مقابل آنفلوانزا مقاوم میکند. چهارشنبه 21 آبان 1399
خواص شگفتانگیز به؛ از رفع وسواس تا درمان سرفه یک متخصص طب سنتی ایرانی درخصوص خواص شگفتانگیز میوه پاییزی «به» توضیحاتی را ارائه کرد. سه شنبه 20 آبان 1399
استفاده خودسرانه ویتامین دی چه بلایی سرتان می آورد پزشک مرکز توسعه سلامت کیش گفت: تداخل دارویی ویتامین دی بر کارکرد این مکمل در بدن و افزایش خطر بروز عوارض جانبی خطرناک و آلرژیک اثر میگذارد. سه شنبه 20 آبان 1399
فواید نوشیدن چای زردچوبه + طرز تهیه چای زردچوبه ضد آلزایمر است و همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. یکشنبه 11 آبان 1399