جهان اطراف

مهمترین اخبار

نخست وزیر گرجستان، زلنسکی و دیگر مقامات اوکراینی را به حمایت از تظاهرات و اعتراضات هفته گذشته در تفلیس پایتخت این کشور متهم کرد.
وزارت خارجه چین به فیلیپین درباره تقویت همکاری نظامی خود با آمریکا هشدار داد و اعلام کرد، این اقدام به عنوان دستورکار ژئوپلیتیکی واشنگتن با هدف خسارت زدن به امنیت فیلیپین مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رئیس‌جمهوری سابق روسیه با اشاره به «استپان باندرا»، رهبر ملی اوکراینی و همکار نازی‌ها در جنگ جهانی دوم گفت که نام اوکراین باید به "امپراتوری باندرا" تغییر کند.

وزیر خارجه چین:

آمریکا ترمز را بکشد!

وزیر خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت، اگر آمریکا در رفتارش با پکن آرام نباشد و "ترمز نکند"، چین و ایالات متحده به سمت یک "درگیری" پیش می‌روند.

قوانین ژاپن خاموش کردن صدای شاتر را در آیفون و اندروید ممنوع می‌کند. از همین رو به کاربران اپل هشدار داده شده است که نمی توانند صدای شاتر دوربین را در برخی از دستگاه‌ها به ویژه آیفون‌هایی که برای فروش و استفاده در بازار ژاپن ساخته می‌شوند، خاموش کنند.
پزشک کاخ سفید اعلام کرد، در ماه فوریه جاری میلادی یک ضایعه پوستی از قفسه سینه بایدن برداشته شد که یک "سرطان سلول پایه‌ای" - یک نوع شایع سرطان پوست - بود و نیازی به درمان بیشتر نیست.

رئیس‌جمهوری آمریکا در مراسمی در کاخ سفید، «ماه تاریخ سیاه‌پوستان» را گرامی داشت و گفت: «تاریخ سیاه‌پوستان مهم است».

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه گفت چین به سوی کمک نظامی به روسیه در جنگ اوکراین حرکت نکرده است و آمریکا در مذاکرات پشت درهای بسته تصریح کرده که چنین اقدامی پیامدهایی جدی برای چین خواهد داشت.
رئیس‌جمهوری اوکراین در پیامی فوری به اسرائیل درخواست کرده تل‌آویو بیش از یک میانجی عمل کند و در کنار دولتش قرار بگیرد.
قانونگذاران فیلیپین روز سه‌شنبه (۲۱ فوریه) ورود این کشور به بزرگ‌ترین پیمان تجارت آزاد جهان را تصویب کردند و حامیان آن استدلال می‌کردند که این امر باعث افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال می‌شود اما مخالفان هشدار دادند که این امر می‌تواند به کشاورزان آسیب برساند.