کد مطلب: 932025

پنج شنبه 28 فروردین 1404 09:22

طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی و ضد حساسیت

به گزارش سایت خبری پُرسون، مبتلایان به حساسیت فصلی تصور می کنند با حذف برخی مواد غذایی می توانند از شدت حملات آلرژی در امان باشند اما برخی مواد غذایی مانند پیاز، گوجه فرنگی، ترخیه، زردچوبه هستند که در ترکیب غذایی می توانند آلرژی فصلی کاهش داده و به تسکین علائم آلرژی مانند آبریزش بینی و چشم و یا خارش بدن کمک کنند.

سوپ پیاز

مواد لازم:

طرز تهیه :

۱. پیازهای نگینی شده را در کره آب شده تفت دهید. آرد را به پیازهای طلایی شده اضافه کنید و سرخ کنید تا مزه خامی آن گرفته شود و با اضافه کردن آب بگذارید برای ۳۰ دقیقه بجوشد.

۲. با جوشیدن آب، آب لیمو و شکر را به مواد اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مواد بپزد.

۳.نعنا و دارچین، نمک و زردچوبه را به مواد در حال پخت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سوپ پیاز را از روی حرارت بردارید.

۴. تخم مرغ‌ها را به سوپ پیاز خود اضافه کنید تا با حرارت سوپ بپزد.

نکته:‌

سوپ را می توانید با سبزیجات تازه مانند گشنیز، جعفری، پیازچه و یا ریحان تزئین کنید.