کد مطلب: 802177

دوشنبه 14 آبان 1403 13:10

هزینه های جاری دولت نیازمند اصلاح است

به گزارش سایت خبری پرسون، حجت الاسلام محمد باقری بنابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در تشریح لایحه بودجه ۱۴۰۴ اظهار کرد: آنچه در مورد لایحه بودجه ۱۴۰۴ قابل توجه است این است که نسبت به لوایح قبلی شفافیت خوبی دارد. اینکه برای مثال درآمدهای نفتی و موارد دیگر به صورت شفاف و عینی در لایحه ذکر شده و آن را نسبت به دوره‌های قبلی واقعی‌تر کرده است را می‌توان از محاسن لایحه برشمرد.

وی عنوان کرد: کسری بودجه با لایحه ۱۴۰۴ غیرقابل انکار است اما دولت از ابتدا، در فروش اوراق و استقراض از صندوق توسعه ملی اقداماتی که می‌توانست اثرگذار باشد را پیش‌بینی کرده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: از موارد مثبت دیگر در لایحه پیشنهادی دولت، بحث مالیات است که سابق بر این صرفاً کارمندان دولت از معافیت مالیاتی برخوردار بودند و برای مشاغل دیگر این موضوع دیده نمی‌شد و به نوعی در معافیت‌های مالیاتی، ناعدالتی وجود داشت اما در لایحه مذکور، سقف درآمد معاف از مالیات، همه مشاغل را در بر می‌گیرد.

باقری بناب تصریح کرد: منتهی بخشی از هزینه‌های جاری دولت در لایحهپیشبینی شده است که به نظر می‌رسد اگر اصلاح شود و کاهش داشته باشد، بودجه ۱۴۰۴ وضعیت بهتری خواهد داشت و لایحه خوبی خواهد شد.