کد مطلب: 610980
سه شنبه 1 اسفند 1402 16:04
به گزارش سایت خبری پرسون، قرابیه یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی و ایام نوروز است.
قرابیه یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی و ایام نوروز است که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
قرابیه سیب و گردو طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید برای عید نوروز می توانید این شیرینی خوشمزه را آماده کنید و یک پذیرایی شیک و منحصر به فرد داشته باشید.
قرابیه ها از خمیر کره ای تشکیل می شوند و بهتر است برای نگه داری داخل یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس همه مواد گفته شده برای تهیه خمیر جزء آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید و در ادامه باید مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید.
در ادامه باید خمیری نچسب و قابل فرمی بدست بیاید، میزان آرد تقریبی است و باید کم کم اضافه شود و زمانی که از خمیر بر می دارید پودر نشود و بتوانید به آن شکل دهید. خمیر را داخل سلفون یا نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید و داخل تابه ای به همراه شکر تفت دهید تا آب اضافه سیب کشیه شود و درانتها باید گردو خرد شده و دارچین را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به آن شکل دهید و شما می توانید به صورت گرد ساده کاتر بزنید و از مواد سیب لای آن قرار دهید و یا می توانید به صورت گرد ساده مواد را بپچید و یا همانند تارت به آن شکل دهید و روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه تا زمانیکه زیرش طلایی بشه بپزید. برای پخت بدون فر نیز باید داخل یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله از هم قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه با درب بسته زمان دهید تا زیر شیرینی تغییر رنگ دهد.