کد مطلب: 489140

دوشنبه 22 خرداد 1402 10:18

بهترین روش پخت محبوب‌ترین غذای گیلان

به گزارش سایت خبری پرسون، میرزا قاسمی معروف‌ترین غذای بدون ماهی گیلان زمین است که همراه با کته و همین‌طور در کنار دیگر غذاها سرو می‌شود. این غذا برای جهاز هاضمه و شادابی پوست بسیار مفید است.

مواد لازم

۱. بادمجان‌ها را کباب کرده، پوست بکنید و خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را سه دقیقه در آب جوش گذاشته، سپس بیندازید در آب سرد تا پوستشان به راحتی جدا شود. بعد آنها را هم ریز کنید. همه را جداگانه در تابه تفت دهید.

۲. سیرها را هم ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید و مقداری زردچوبه به آن بیفزایید. گوجه و بادمجان را به آن اضافه کرده، کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید با شعله کم، ریزجوش نیم ساعت جا بیفتد. آماده که شد در ظرف کشیده و با دو عدد تخم‌مرغ، شیر و کره تزئینش کنید.

منبع: همشهری آنلاین