کد مطلب: 402052

یکشنبه 29 خرداد 1401 13:39

ارایه هم‌ زمان اینماد و درگاه پرداخت اینترنتی توسط شرکت سداد

به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، شرکت پرداخت الکترونیک سداد به‌منظور ایجاد بسترهای لازم برای دریافت هم‌زمان اینماد و درگاه پرداخت، همکاری های بسیاری را طی ماه‌های گذشته با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی داشته که بر اساس آن وب‌سرویس اینماد و پنجره واحد تجارت الکترونیکی به صورت آزمایشی از سوی این شرکت پیاده سازی شد.

این اقدام با هدف ایفای مسئولیت در بهینه‌سازی و تسریع فرایندهای حوزه پرداخت و همچنین رویکرد تعاملی با نهادهای متولی از جمله مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از سوی شرکت سداد صورت گرفت و اکنون سداد، راهگشای سایر شرکت‌های پرداخت الکترونیکی و پرداخت یار شده تا خدمات با استفاده از وب‌سرویس اینماد و پنجره واحد تجارت الکترونیکی، با سرعت بیشتر و مراحل کوتاه‌تر به متقاضیان درگاه پرداخت اینترنتی ارایه شود.

بر همین اساس، اکنون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی طی یک فراخوان از تمامی شرکت‌های پرداخت‌یار و پرداخت دعوت کرده است تا به وب‌ سرویس اینماد و پنجره واحد تجارت الکترونیکی متصل شوند.