کد مطلب: 308362

پنج شنبه 3 تیر 1400 17:21

حسینی گلر آبی‌ها در مقابل گل‌گهر

به گزارش سایت خبری پرسون، سیدحسین حسینی مرد شماره یک استقلال که در چند بازی گذشته تیمش به میدان رفته و عملکرد خوبی هم داشته، همچنان وظیفه حراست از دروازه آبی پوشان را بر عهده خواهد داشت.

حسینی مقابل پدیده چند سیو خوب داشت و مانع از بازشدن دروازه استقلال داشت و یک کلین شیت دیگر را به نام خودش ثبت کرد. حالا با وجود اینکه رشید مظاهری دیگر دروازه بان استقلال با بهبودی درد گردن خود به تمرینات برگشته و آماده بازی کردن است اما انتخاب مجیدی برای پست دروازه همچنان سیدحسین حسینی است.

حسینی در دو بازی گذشته استقلال مقابل پدیده و نفت آبادان دروازه اش را بسته نگه داشته و حالا امیدوار است در مصاف با گل گهر و امیر قلعه نویی مربی سابقش هم بتواند عملکرد خوبی از خود ارائه بدهد و یک کلین شیت دیگر را به نام خود ثبت کند.

گفتنی است؛ دیدار استقلال و گل گهر ساعت ۲۱:۵۰ جمعه شب در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

خبر ورزشی